Este mereu eclipsată de Kate Middleton! Vrea Regina Camilla să-i fure stilul Prințesei de Wales?

25 ianuarie, 2023
FotoJetKatesiCamilla jpg

Regina consoartă începe să se inspire de la emblematica Kate Middleton, preferata Marii Britanii.

Știm deja, toată presa este cu ochii mereu ațintiți la garderoba lui Kate Middleton. Oare crede Regina consoartă Camilla că popularitatea ține și de outfit? De ce nu ar încerca?

În urma recenziilor grozave pe care le-a primit Kate Middleton după ce a apărut într-o ținută bej, Camilla Parker pare că vrea să-i fure stilul, să-i calce pe urme.

Drept urmare, a ales, la rândul său, palton bej și cizme bej.

Noul titlu o cam scoate pe Camilla din zona de confort. O prezență mai mult decât discretă până acum, regina consoartă nu se poate dezice de angajamentele publice. Și atunci, pare că vrea să se inspire de la cea mai bine cotată membră a familiei regale: Prințesa de Wales.

Duminică, Regina Camilla a mers foarte șic la slujbă, la Biserica Sf. Magdalena, din Sandringham și a optat pentru această ținută deschisă la culoare. Bejul este foarte în vogă în ultimul timp printre membrele familiei regale. Totuși, nu este prima oară când Camilla poartă această ținută. A îmbrăcat paltonul și în urmă cu câteva zile, în timpul vizitei din  Manchester a Centrului Comunitar Norbrook.

În noiembrie 2022, Kate Middleton a purtat un palton bej la Scarborough. Și mai recent, Prințesa de Wales a vizitat o creșă din Luton tot în bej. Chiar și Regina Spaniei, Letizia, a fost văzută recent cu o haină bej.

Letizia Regina în vizită la Menora, Getty (3) jpg

Regina Camilla începe să jongleze cu nuanțele, iar garderoba sa este într-o continuă schimbare, întrucât protocolul regal este foarte strict.

Chiar și populara Kate Middleton a făcut schimbări majore de stil de când a devenit Prințesă de Wales. Cele mai active membre regale ale monarhiei britanice trebuie să fie elegante, decente și colorate. Ne amintim de numeroasele taioare colorate ale Reginei Elisabeta. Sunt de preferat ținutele bazate pe o singură culoare și sunt de nedorit hainele cu imprimeuri, buline, zorzoane. Cu toate acestea, Kate Middleton adoră bulinele, întocmai ca soacra sa, fosta Prințesă de Wales, regretata Lady Diana.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg