Este prinţul William tăticul anului? Iată cine îi face concurenţă la această categorie

24 mai, 2018
GettyImages 610197128 jpeg

Anul acesta a devenit de 3 ori tată după ce Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume pe prinţul Louis pe 23 aprilie. Iar William se descurcă foarte bine în rolul de tătic pentru că are antrenament cu prinţul George (4 şi 10 luni) şi prinţesa Charlotte (3).

image

Chiar dacă la primul eveniment public la care a participat, după ce a plecat de la maternitatea St. Mary împreună cu Kate Middleton şi bebeluşul regal, a aţipit, fiind foarte evident că abia îşi mai poate ţine ochii deschişi, pe parcurs prinţul William s-a redresat şi este din nou fresh, gata de muncă.

Este membru al familiei regale cu o mulţime de angajamente, viitor rege şi tată la datorie, iar Ducele de Cambridge a pus întotdeauna copiii şi familia pe primul loc, asigurârndu-se că micuţii cresc frumos şi sănătos, păstrându-le viaţa cât de cât privată în primii ani. Aşa că nu e de mirare că William este acum nominalizat pentru premiul Celebrity Dad of the Year 2018. Şi nu este singurul care concurează la această categorie, ci are adversari de temut. Cântăreţul Liam Payne, producătorul de televiziune Simon Cowell, fotbalistul Rio Ferdinand şi prezentatorul TV Simon Thomas sunt printre cei care speră la câştigarea titlului de tatăl anului.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg