Este prințul William tăticul anului? Iată cine îi face concurență la această categorie

Anul acesta a devenit de 3 ori tată după ce Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume pe prințul Louis pe 23 aprilie. Iar William se descurcă foarte bine în rolul de tătic pentru că are antrenament cu prințul George (4 și 10 luni) și prințesa Charlotte (3).

Chiar dacă la primul eveniment public la care a participat, după ce a plecat de la maternitatea St. Mary împreună cu Kate Middleton și bebelușul regal, a ațipit, fiind foarte evident că abia își mai poate ține ochii deschiși, pe parcurs prințul William s-a redresat și este din nou fresh, gata de muncă.

Este membru al familiei regale cu o mulțime de angajamente, viitor rege și tată la datorie, iar Ducele de Cambridge a pus întotdeauna copiii și familia pe primul loc, asigurârndu-se că micuții cresc frumos și sănătos, păstrându-le viața cât de cât privată în primii ani. Așa că nu e de mirare că William este acum nominalizat pentru premiul Celebrity Dad of the Year 2018. Și nu este singurul care concurează la această categorie, ci are adversari de temut. Cântărețul Liam Payne, producătorul de televiziune Simon Cowell, fotbalistul Rio Ferdinand și prezentatorul TV Simon Thomas sunt printre cei care speră la câștigarea titlului de tatăl anului.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA