Eticheta regală, pantalonii şi dresurile. O luptă din care Meghan Markle a ieşit câştigătoare

25 iulie, 2018
The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland jpeg

Există o regulă nescrisă în familia regală britanică legată de... purtatul dresurilor. O regulă care le interesează pe femeile care aparţin de casa regală, bineînţeles, şi care spune aşa: o doamnă de la palat nu apare la evenimentele oficiale fără să poarte dresuri pe sub fustă.

Chiar dacă e prea cald sau dacă rochia sau fusta respectivă îşi pierde din factorul cool odată cu apariţia ciorapilor de nailon pe sub ea. Dacă eticheta regală o cere, nu te împotriveşti.

Fără dresuri!

Iar ea a fost respectată, până acum, de toate reprezenantele sexului frumos de la casa regală, de la Regina Elisabeta la Kate Middleton.

Până acum, adică până la Meghan Markle. Prima încălcare a regulii a avut loc la şedinţa foto oficială prilejuită de logodna cu Prinţul Harry, atunci când criticii regali au observat că americanca nu poartă ciorapi pe sub superba ei ţinută.

Chiar dacă poliţia modei urăşte din suflet modelul de dresuri nude purtate cu sfinţenie de Kate Middleton, la casa regală este un must pe care Meghan Markle l-a respectat pentru prima dată la primul ei eveniment oficial de după nuntă, alături de Prinţul Charles şi Camilla.

Cu dresuri

O altă regulă a etichetei vestimentare pe care Meghan a încălcat-o recent a fost cea legată de purtarea pantalonilor la evenimentele oficiale.

"Nu prea le vezi pe femeile din familia regală britanică purtând pantaloni sau costume cu pantaloni la evenimentele oficiale. S-a întâmplat aşa în cazul Ducesei de Gloucester şi a Prinţesei Anne, dar cu foarte puţine ocazii", a declarat experta în etichetă britanică Alexandra Messervy.

Cu pantaloni

Ei bine, pe Meghan Markle nu doar că am văzut-o în pantaloni, dar suntem siguri c-o s-o mai vedem.Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg