"Eu și Charles o să murim fără să-i cunoaștem pe Archie și Lilibet". Un bunic îi acuză pe Meghan și Harry

28 iunie, 2024

Thomas Markle spune că el și Regele Charles au fost tratați „extrem de rău” de către Harry și Meghan și că ar putea muri fără a-și întâlni vreodată nepoții.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Tatăl lui Meghan a fost înstrăinat de fiica sa de când a suferit două atacuri de cord în ajunul nunții ei cu Prințul Harry.

Bătrânul acum în vârstă de 80 de ani nu a putut să o conducă pe Meghan la altar și cuplul regal nu a mai vorbit cu el de atunci. Mai mult, Thomas nu și-a întâlnit niciodată ginerele în persoană și nu și-a văzut până acum nepoții, Prinții Archie și Lilibet. În mod similar, și Regele Charles și-a văzut foarte rar nepoții pe care îi are de la Harry și Meghan, de la mutarea lor în California, în 2020.

Într-o nouă declarație pentru presa britanică, Thomas acuză: „Niciunul dintre noi nu merită tratamentul pe care l-am primit. De ce m-au tratat atât de rău nu numai pe mine, ci și Familia Regală și pe Rege? Archie și Lilibet au doi bunici care vor să-i vadă, dintre care unul este Regele Angliei”.

Tatăl lui Meghan Markle locuiește în prezent singur în orașul Rosarito, pe coasta mexicană a Pacificului, la 400 km depărtare de conacul Ducilor de Sussex din Montecito. Fostul director de lumini câștigător al unui Premiu Emmy va împlini 80 de ani luna viitoare, însă starea lui de sănătate este precară, din cauza efectelor unui accident vascular cerebral grav suferit în urmă cu doi ani.

Thomas a mai spus că nu este încrezător într-o reconciliere cu Meghan Markle, nici măcar de ziua lui. În schimb, acesta a declarat că își va petrece ziua cu fiul său, Thomas Jr, la casa lui din Mexic.

Thomas a mai spus că i-ar plăcea ca Meghan să-l sune de ziua lui, dar nu se așteaptă ca ea să facă asta. El a adăugat că ar fi fericit chiar și cu o fotografie a nepoților săi, dacă nu-i poate întâlni, însă rămâne de văzut dacă bătrânul tată al ducesei își va vedea, până la urmă, împlinită dorința.

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg