Eveniment trist în viața fratelui lui Kate Middleton: prințesa i-a fost aproape în aceste clipe grele

31 ianuarie, 2023

Fratele mai mic al lui Kate Middleton, James, trece prin clipe grele, după ce a pierdut un adevărat membru al familiei.

James Middleton profimedia 0499308731 jpg

Este vorba despre mult iubitul câine al fratelui ei, un cocker spaniel pe nume Ella, despre care James Middleton a spus că i-a „salvat viața” pe fondul unei lupte grele cu depresia. James Middleton a povestit că toată familia lui s-a reunit pentru a-i fi aproape atunci când acesta a îngropat cățelul pe care l-a iubit ca pe un copil. Cu o săptămână în urmă, când a anunțat public pe Instagram pierderea Ellei, James a scris că trece prin momente foarte grele.

Câinele în vârstă de 15 ani fusese diagnosticat cu insuficiență renală cu trei luni înainte să moară. Ella l-a însoțit pe James la ședințele de terapie atunci când acesta s-a luptat cu depresia. La aceste sesiuni au fost prezente și surorile sale, Kate și Pippa Middleton, a mărturisit acesta.

„Surorile mele au venit la unele dintre ședințele mele de terapie. Au fost mereu acolo în cele mai dificile momente ale mele. Pentru asta, le sunt veșnic recunoscător.”

James a dezvăluit că s-a gândit chiar și la sinucidere, dar aceste gânduri negre i-au fost întrerupte de apariția câinelui Ella, care a împiedicat o tragedie. 

Ella a fost, de asemenea, specială și pentru Kate, deoarece i-a dat naștere lui Lupo, cocker spaniel-ul Prinților de Wales, care a murit și el în anul 2020.

Într-un articol pentru publicația Sunday Times, fratele prințesei, căsătorit cu franțuzoaica Alizée Thevenet din 2021, a dezvăluit următoarele: „S-o îngropam... asta a fost cel mai greu. Mi-au luat patru ore pentru că știam că, odată ce am terminat de săpat, acesta va fi ultimul rămas bun. Toată familia a venit să-și ia rămas bun. Nu pot vorbi în numele lor, dar cred că și lor le-a influențat viața. Lupo, câinele lui Catherine și al lui William, a fost unul dintre puii Elei. Sora mea, Pippa, și soțul ei au și ei un pui de la Ella, la fel ca și alți membri ai familiei".

James a întâlnit prima dată câinele când Ella avea doar patru săptămâni, iar el avea 20 de ani. Fratele lui Kate a mărturisit că au crescut împreună și că Ella l-a învățat importanța comunicării sentimentelor pentru sănătatea mintală.

Foto: Profimedia, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg