Eveniment trist în viața fratelui lui Kate Middleton: prințesa i-a fost aproape în aceste clipe grele

31 ianuarie, 2023

Fratele mai mic al lui Kate Middleton, James, trece prin clipe grele, după ce a pierdut un adevărat membru al familiei.

James Middleton profimedia 0499308731 jpg

Este vorba despre mult iubitul câine al fratelui ei, un cocker spaniel pe nume Ella, despre care James Middleton a spus că i-a „salvat viața” pe fondul unei lupte grele cu depresia. James Middleton a povestit că toată familia lui s-a reunit pentru a-i fi aproape atunci când acesta a îngropat cățelul pe care l-a iubit ca pe un copil. Cu o săptămână în urmă, când a anunțat public pe Instagram pierderea Ellei, James a scris că trece prin momente foarte grele.

Câinele în vârstă de 15 ani fusese diagnosticat cu insuficiență renală cu trei luni înainte să moară. Ella l-a însoțit pe James la ședințele de terapie atunci când acesta s-a luptat cu depresia. La aceste sesiuni au fost prezente și surorile sale, Kate și Pippa Middleton, a mărturisit acesta.

„Surorile mele au venit la unele dintre ședințele mele de terapie. Au fost mereu acolo în cele mai dificile momente ale mele. Pentru asta, le sunt veșnic recunoscător.”

James a dezvăluit că s-a gândit chiar și la sinucidere, dar aceste gânduri negre i-au fost întrerupte de apariția câinelui Ella, care a împiedicat o tragedie. 

Ella a fost, de asemenea, specială și pentru Kate, deoarece i-a dat naștere lui Lupo, cocker spaniel-ul Prinților de Wales, care a murit și el în anul 2020.

Într-un articol pentru publicația Sunday Times, fratele prințesei, căsătorit cu franțuzoaica Alizée Thevenet din 2021, a dezvăluit următoarele: „S-o îngropam... asta a fost cel mai greu. Mi-au luat patru ore pentru că știam că, odată ce am terminat de săpat, acesta va fi ultimul rămas bun. Toată familia a venit să-și ia rămas bun. Nu pot vorbi în numele lor, dar cred că și lor le-a influențat viața. Lupo, câinele lui Catherine și al lui William, a fost unul dintre puii Elei. Sora mea, Pippa, și soțul ei au și ei un pui de la Ella, la fel ca și alți membri ai familiei".

James a întâlnit prima dată câinele când Ella avea doar patru săptămâni, iar el avea 20 de ani. Fratele lui Kate a mărturisit că au crescut împreună și că Ella l-a învățat importanța comunicării sentimentelor pentru sănătatea mintală.

Foto: Profimedia, getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg