Exagerat de secretoasă. De ce și-a ascuns Kate Middleton problemele medicale de cei apropiați

16 februarie, 2024

A trecut, deja, ceva timp de când Kate Middleton a ieșit din spital, după o operație abdominală complicată, iar acum prințesa se recuperează alături de familie și departe de atenția publică.

Kate Middleton și Prințul William au lipsit de la Royal Ascot jpg

Fără a face publice alte informații despre starea ei actuală de sănătate, ne lovim de o omerta totală legat de cum se mai simte prințesa, în total contrast cu transparența cu care-și duce Regele Charles lupta publică cu cancerul.

Mai greu de crezut este că soția Prințului William nu le-a spus nici măcar apropiaților familiei regale despre operația sa, potrivit unor surse citate de presa britanică.

Conform acestora, vestea i-a luat total prin surprindere pe cei dragi lui Middleton, mai ales că „nu a existat niciun indiciu că ceva nu era în regulă” cu ea, înainte de spitalizarea ei șocantă, pe 16 ianuarie.

Fostul majordom al regelui, Grant Harrold, a declarat în exclusivitate pentru The New York Post că William se simte, fără îndoială, „foarte anxios” că atât soția, cât și tatăl său nu mai participă la angajamentele regale din cauza problemelor lor medicale.

Harrold a adăugat că recuperarea lui Middleton după operația abdominală are un „impact uriaș” asupra familiei regale, în spatele ușilor închise.

Codul tăcerii din cadrul Familiei Regale nu este chiar o surpriză, dar față de transparența totală legată de operația de prostată a regelui și diagnosticul ulterior de cancer, secretomania în cazul lui Middleton pare cel puțin neobișnuită. Și a dat naștere unora dintre cele mai îngrijorătoare speculații.

Unele voci au susținut că prințesa a trecut printr-o procedură menită să prevină refluxurile de acid recurente cauzate de cele trei sarcini ale ei.

Alții au vorbit despre o histerectomie, operație complexă de îndepărtare a uterului, după ce Kate a dat naștere unui număr de trei moștenitori ai lui William, asigurând, astfel, viitorul Familiei Regale.

Poate că nu vom ști niciodată ce afecțiune și ce procedură au ținut-o pe prințesa departe de ochii publicului pentru atâta timp, însă este clar că informațiile precare ascund o problemă medicală mai gravă decât suntem lăsați să credem.

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg