Exagerat de secretoasă. De ce și-a ascuns Kate Middleton problemele medicale de cei apropiați

16 februarie, 2024

A trecut, deja, ceva timp de când Kate Middleton a ieșit din spital, după o operație abdominală complicată, iar acum prințesa se recuperează alături de familie și departe de atenția publică.

Kate Middleton și Prințul William au lipsit de la Royal Ascot jpg

Fără a face publice alte informații despre starea ei actuală de sănătate, ne lovim de o omerta totală legat de cum se mai simte prințesa, în total contrast cu transparența cu care-și duce Regele Charles lupta publică cu cancerul.

Mai greu de crezut este că soția Prințului William nu le-a spus nici măcar apropiaților familiei regale despre operația sa, potrivit unor surse citate de presa britanică.

Conform acestora, vestea i-a luat total prin surprindere pe cei dragi lui Middleton, mai ales că „nu a existat niciun indiciu că ceva nu era în regulă” cu ea, înainte de spitalizarea ei șocantă, pe 16 ianuarie.

Fostul majordom al regelui, Grant Harrold, a declarat în exclusivitate pentru The New York Post că William se simte, fără îndoială, „foarte anxios” că atât soția, cât și tatăl său nu mai participă la angajamentele regale din cauza problemelor lor medicale.

Harrold a adăugat că recuperarea lui Middleton după operația abdominală are un „impact uriaș” asupra familiei regale, în spatele ușilor închise.

Codul tăcerii din cadrul Familiei Regale nu este chiar o surpriză, dar față de transparența totală legată de operația de prostată a regelui și diagnosticul ulterior de cancer, secretomania în cazul lui Middleton pare cel puțin neobișnuită. Și a dat naștere unora dintre cele mai îngrijorătoare speculații.

Unele voci au susținut că prințesa a trecut printr-o procedură menită să prevină refluxurile de acid recurente cauzate de cele trei sarcini ale ei.

Alții au vorbit despre o histerectomie, operație complexă de îndepărtare a uterului, după ce Kate a dat naștere unui număr de trei moștenitori ai lui William, asigurând, astfel, viitorul Familiei Regale.

Poate că nu vom ști niciodată ce afecțiune și ce procedură au ținut-o pe prințesa departe de ochii publicului pentru atâta timp, însă este clar că informațiile precare ascund o problemă medicală mai gravă decât suntem lăsați să credem.

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg