Excursiile de care s-au bucurat Kate Middleton și Prințul William cu copiii lor în vara aceasta

4 septembrie, 2024

Kate Middleton și Prințul William s-au bucurat de timpul prețios în familie, cu copiii lor.

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

La fel ca mulți părinți din lumea întreagă, Kate Middleton și Prințul William își pregătesc cei trei copii pentru întoarcerea la școală. Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, se vor întoarce în clasele lor de la Școala Lambrook din Berkshire, unde vor începe acum anul 7, anul 5 și, respectiv, anul 2.

Între timp, Prințul de Wales își va relua îndatoririle regale joi, când va vizita expoziția Homelessness: Reframed la Galeria Saatchi din Londra, o expoziție care oferă artiștilor afectați de lipsa de adăpost șansa de a-și împărtăși poveștile. Prințul William, în vârstă de 42 de ani, și-a lansat anul trecut inițiativa Homewards, care are ca scop să pună capăt definitiv lipsei de adăpost.

Nu se știe încă când va reveni Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, la viața publică, în contextul tratamentului pentru cancer pe care îl urmează. Ea a avut două apariții publice majore în acest an, la Trooping the Colour în iunie și la finala masculină de la Wimbledon în iulie. În timpul vacanței de vară a copiilor, Prințul William și Kate Middleton s-au bucurat de timp de calitate în familie, au făcut și două călătorii. 

În primul rând, soții Wales au petrecut timp la reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, care se află aproape de proprietatea regelui de la Sandringham.

Cuplul și copiii lor au fost văzuți, de asemenea, bucurându-se de o bătălie cu pistoale de jucărie la festivalul Bear Grylls' Gone Wild, care a avut loc la Holkham Hall, în apropiere, în luna august. Familia formată din cinci membri s-a alăturat apoi Regelui Charles și Reginei Camilei la Balmoral pentru reuniunea anuală de vară a familiei la reședința scoțiană.

William, Kate și George au fost văzuți participând la slujba de duminică de la biserica Crathie Kirk în weekendul de sărbătoare din august, prințesa purtând o haină în carouri și o pălărie cu pene în timp ce stătea pe scaunul pasagerului.

Prințul William a participat, de asemenea, la funeraliile defunctului său unchi matern, Lord Robert Fellowes, la biserica St Mary din Snettisham, Norfolk, pe 28 august. Acolo, el s-a reîntâlnit cu fratele său, Prințul Harry, care a zburat din California în Marea Britanie pentru tristul eveniment. 

Foto: Getty images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg