Există o șansă pentru William și Harry? Detaliul din casa Prințului de Wales le-a înmuiat inima fanilor

24 mai, 2023

Se spune că ruptura dintre frații Harry și William este iremediabilă și că ultimul nu-i va ierta niciodată primului faptul c-a dat din casă în presă și-n cartea lui de memorii.

william harry si kate tk3s goff 55 derby 040611 10 jpeg

Într-adevăr, Prințul de Wales și fratele său mai mic sunt acum înstrăinați, dar, cu toate astea, Will îl are expus pe Ducele de Sussex în casa lui de la Palatul Kensington. Acest detaliu a fost observat de fanii regali cu ochi de vultur...

Într-un videoclip din culisele zilei de încoronare a Regelui Charles, postat pe contul de YouTube al Prinților de Wales, îi vedem pe William, Kate și pe cei doi copii mai mici ai lor filmați acasă, în dimineața zilei istorice.

Ei bine, într-unul dintre cadre, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, aleargă prin sufrageria familiei, pe lângă câteva fotografii afișate deasupra unui pian.

Chiar dacă imaginea nu durează decât o fracțiune de secundă, fanii cu ochi de vultur au văzut expusă și o fotografie emoționantă a lui Harry și William împreună cu răposata lor mamă, Prințesa Diana.

În fotografia alb-negru, un Prinț Harry pe atunci în vârstă de zece ani este văzut încrucișându-și ambele brațe în jurul unei Diana zâmbitoare, în timp ce un Will de treisprezece ani zâmbește la rândul lui la cameră. Este vorba despre fotografia aleasă pentru felicitarea de Crăciun a Prințesei de Wales din 1995, cu doi ani înainte caaceasta să moară într-un accident groaznic de mașină, la Paris.

william diana harry profimedia 0137240977 jpg

Prezența acestei fotografii în locuința Prințului de Wales poate spune multe, printre care și faptul că acesta încă îl mai are pe fratele lui mai mic la inimă, în ciuda evenimentelor recente care au dus la înstrăinarea celor doi, și fizică, dar mai ales emoțională. Până la urmă, sângele apă nu se face, nici chiar cel albastru, iar noi încă mai sperăm într-o împăcare între cei doi fii ai Dianei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg