Expertul în modă a descoperit "semnificația ascunsă" din spatele ținutei lui Meghan Markle

6 octombrie, 2023

Meghan Markle este un icon în materie de modă, dar, uneori, look-urile ei țin mai mult de simbolism decât de simpla preferință de stil.

Meghan Markle, Getty (8) jpg

Meghan Markle nu dezamăgește niciodată atunci când vine vorba de modă, fie că este foarte elegantă pe covorul roșu, fie că poartă ținute mailejere în timpul zilei. Dar expertul în modă Miranda Holder crede că alegerile vestimentare ale lui Meghan Markle țin mai mult de simbolism decât de simpla preferință de stil. 

Pe contul ei TikTok, Miranda Holder a vorbit despre o ținută pe care ducesa a purtat-o în noiembrie 2022. Ea a participat atunci la o strângere de fonduri organizată de Women's Fund of Central Indiana, la un eveniment intitulat "The Power of Women: O seară cu Meghan".

La eveniment, Meghan Markle a purtat o rochie verde smarald semnată de Giorgio Armani, la care a asortat o pereche pantofi de o culoare țipătoare, mov, din piele de căprioară. Expertul în modă a spus: „Meghan a avut întotdeauna o abordare isteață în ceea ce privește folosirea culorilor în garderoba ei.

Meghan Markle în rochie verde, cu pantofi mov jpg

Ea este foarte conștientă de psihologia și semnificația din spatele diferitelor nuanțe". Expertul a susținut că nu a fost "deloc o greșeală" faptul că Meghan Markle a decis să poarte mov și verde.

Ea a spus că această combinație de "verde frumos" și "violet puternic" "reprezintă mișcarea feministă". Miranda Hoder a continuat: „Culoarea verde reprezintă speranța, iar movul este culoarea Zilei Internaționale a Femeii". Într-adevăr, pe site-ul oficial al Zilei Internaționale a Femeii scrie: „Violet, verde și alb sunt culorile Zilei Internaționale a Femeii. Violetul semnifică dreptatea și demnitatea, precum și loialitatea. Verdele simbolizează speranța. Albul reprezintă puritatea, deși este un concept controversat, scrie The Express

Expertul în modă a mai spus despre Meghan Markle că ea comunică mult și prin vestimentația ei.

Potrivit expertului, aceasta nu a fost singura dată când Meghan Markle a folosit culoarea hainelor sale pentru a transmite un mesaj. Ea a afirmat că "a purtat frecvent alb în momentele mai delicate cu Familia Regală, când existau multe tensiuni cu ea și Harry". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg