Extravaganta Camilla! Cum arată geanta de 1.620 de lire sterline purtată de Regină în Cornwall

14 iulie, 2023

Regina Camilla a făcut furori ieri, 13 iulie, la vizita ei alături de Regele Charles în St Ives, în Cornwall. Ea a îmbrăcat o rochie verde înflorată, creată de Fiona Clare.

Regele Charles și Regina Camilla în Cornwall (4) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, au vizitat ieri orașul St Ives din Cornwall. Totodată, el au fost la Muzeul și Grădina de sculptură Barbara Hepworth, pentru a se întâlni cu personalități de rang înalt și pentru a discuta cu artiștii locali. Regina Camilla a arătat încântător într-o rochie verde cu flori, de lungime medie, cu mâneci trei sferturi, creată de Fiona Clare. 

Rochia era strânsă în talie și avea chiar și un guler elegant, care îi dădea un plus de rafinament ținutei. Regina Camilla și-a accesorizat ținuta cu o geanta de umăr de la Bottega Veneta, modelul Intrecciato Small, care se vinde la un preț uriaș de 1.620 de lire sterline, scrie express.co.uk

„Țesută manual în Italia din benzi de piele de miel folosind tehnica iconică Intrecciato, această geantă de umăr este o odă adusă Bottega Veneta pentru prelucrarea rafinată a pielii”, e descrierea poșetei pe site-ul celebrului brand de modă. 

Geanta Reginei Camilla jpg

În ceea ce privește încălțămintea, Regina Camilla a purtat pantofii "Ingrid" din piele nude de la brandul Sole Bliss. Pantofii, în valoare de 159 de lire sterline, au următoarea descriere, pe site-ul brand-ului: „Pantofii sunt foarte frumoși și foarte eleganți. Acum sunt disponibili în piele de lux, versatilă, Nude Leather, modelul Ingrid este ideal pentru orice ocazie!

Având o formă rotunjită cu vârfuri migdalate pentru o lățime suplimentară și un toc bloc în tendințe, acești pantofi eleganți beneficiază de tehnologia noastră premiată de amortizare pentru a oferi confort și sprijin pentru monturi și articulații dureroase”. 

Ca accesorii, Regina Camilla a purtat brățara Vintage Alhambra de la Van Cleef and Arpels cu cinci flori. Brățara costă 4.500 de lire sterline și este realizată din aur galben de 18 carate.

Foto: Getty Images, Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg