„Extrem de impresionați!”. Ultima declarație pe care o vom auzi de la Kate și William pentru o vreme

25 martie, 2024

Palatul Kensington a dat publicității o nouă declarație prin care Prințul William și Kate Middlleton mulțumesc fanilor pentru toate mesajele de susținere, după ce Prințesa de Wales a anunțat vineri, 22 martie, că suferă de cancer.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Kate Middleton și Prințul William sunt recunoscători pentru sprijinul primit din partea oamenilor din întreaga lume, după ce Prințesa de Wales a anunțat vineri că a fost diagnosticată cu cancer.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat sâmbătă, într-o declarație, că "Prințul și Prințesa sunt amândoi enorm de emoționați de mesajele amabile primite de la oamenii din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale".

"Ei sunt extrem de impresionați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea cererii lor de intimitate în acest moment", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Declarația este ultima pe care o vom auzi de la prinț și prințesă pentru o vreme, transmite BBC. 

Kate Middleton nu a specificat ce tip de cancer are

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit vestea despre starea ei de sănătate într-un mesaj video personal, dezvăluind că testele postoperatorii efectuate în urma operației abdominale suferite în ianuarie "au constatat prezența unui cancer". Tipul de cancer nu a fost dezvăluit. 

"În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra, iar la momentul respectiv s-a crezut că afecțiunea mea nu este canceroasă", a declarat prințesa Kate în videoclip.

"Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament".

Kate Middleton a spus că vestea a venit ca un "șoc uriaș" și a declarat că ea și prințul William, în vârstă de 41 de ani, "au făcut tot ce au putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii". "După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mie mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul". 

Ea a adăugat că "ne-a luat timp să le explicăm totul" celor trei copii ai ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, "într-un mod adecvat pentru ei și pentru a-i asigura că voi fi bine".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg