Familia de Cambridge. Regatul britanic va fi al lor?

6 octombrie, 2017
Trooping The Colour 2017 jpeg

Tot ce se întâmplă astăzi în Marea Britanie are legătură cu ei. William şi Kate şi ai lor viitori trei copii par să-şi joace cărţile cel mai bine la palat. Atât de bine, încât Regina vrea să schimbe ordinea succesiunii la tron.

Regina Elisabeta, suverana britanică ajunsă la 91 de ani, va abdica către sfârşitul acestui an, după o domnie record de 64 de ani. Şi le va pasa tronul nu celor care îi urmează de drept, adică Prinţului Charles şi soţiei sale, Camilla, ci următorilor pe linia de succesiune, mai popularii William şi a sa soţie Kate.

Familia regală britanică

Cel puţin aşa susţine o ediţie incendiară a revistei Globe, reluând o idee care circulă deja de mult timp prin rândul monarhiştilor. Charles cel în vârstă de 68 de ani este prea demodat pentru a-i urma la tron extraordinarei sale mame, care este hotărâtă să lase în urma ei o monarhie modernă, iar asta nu se va putea întâmpla decât dacă-i va succede la tron nepotul ei de 35 de ani.

„Majestatea Sa le-a spus că sunt singurii care ar putea duce monarhia în secolul 21 şi ar putea dărâma zidurile fastului ceremonios, care ţin familia regală izolată de restul lumii. Iar William şi Kate nu vor lăsa nimic sau pe nimeni să stea în calea deciziei lor de a crea o viaţă apropiată de normalitate pentru ei şi pentru copiii lor. Intenţionează să trăiască aşa cum a dorit mereu regretata mamă a lui William, Prinţesa Diana“, susţine o sursă de la palat, citată de publicaţia de mai sus.

Charles şi Camilla ar putea pierde tronul

Prinţul Andrew şi fiicele sale, acuzaţi de cheltuieli exagerate

Iar dacă acest scenariu, cu Will şi Kate viitori suverani, va deveni realitate, cel mai mult va avea de suferit orgoliul Camillei. Asta pentru că relaţia ducesei de 70 de ani cu fiul cel mare al soţului ei n-a fost niciodată una armonioasă.

„William a învinovăţit-o mereu pe Camilla pentru suferinţa lui din copilărie. El crede că aventura acesteia cu tatăl ei a dus la divorţul părinţilor săi şi, mai târziu, la moartea Dianei, lucru care i-a aruncat pe el şi pe fratele lui, Harry, în iadul emoţional care-i mai afectează şi acum, după 20 de ani. Între timp, Kate a îndurat în toţi aceşti ani tot felul de trădări din partea soacrei sale şi o continuă campanie de sabotare a ei în faţa Reginei. Camilla a împrăştiat zvonuri şi minciuni oribile, a criticat originea modestă a lui Kate, ba chiar a caracterizat-o ca fiind o mamă nepotrivită“, continuă această sursă foarte importantă din cercul regal britanic.

Prinţul George

Kate Middleton şi Charlotte

Mai mult, decizia Reginei de a-l sări pe Charles, dacă se va dovedi adevărată, ar putea avea legătură şi cu planurile prinţului în vârstă de 68 de ani, odată ce ar ajunge la tron. Ei bine, Charles nu are de gând să se mute la Palatul Buckingham, odată ce va deveni rege, ci doreşte să locuiască împreună cu Camilla la reşedinţa lui obişnuită din Londra, Clarence House. Mai mult, Charles are planuri mai comerciale cu faimosul palat regal, intenţionând să-l deschidă publicului, spre vizitare, o perioadă mai mare de timp decât o face mama lui, Elisabeta. Reşedinţa oficială a suveranei este deschisă, în prezent, din iulie până în octombrie, cât timp regina îşi petrece vacanţa în Balmoral, Scoţia.

Altfel, dacă Ducii de Cambridge vor ajunge primii la linia de sosire în cursa pentru tron, se anunţă vremuri mizerabile pentru cei abonaţi la banul public şi aflaţi în roluri secundare la palat. Îi ştiţi! Prinţul Andrew cu cele două fiice răsfăţate şi cheltuitoare ale lui, Beatrice şi Eugenie, Prinţul Edward şi Prinţesa Anne. Cei doi sunt adepţii reducerilor cheltuielilor la casa regală, iar acest lucru va include şi alocaţiile celor pomeniţi mai sus.

Cumva, aceste veşti proaste pentru cei patru copii ai Reginei şi familiilor sunt pe placul contribuabililor britanici, care cântă de ceva vreme refrenul abolirii monarhiei cea consumatoare de bani.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}