Familia de Cambridge. Regatul britanic va fi al lor?

Tot ce se întâmplă astăzi în Marea Britanie are legătură cu ei. William și Kate și ai lor viitori trei copii par să-și joace cărțile cel mai bine la palat. Atât de bine, încât Regina vrea să schimbe ordinea succesiunii la tron.

Regina Elisabeta, suverana britanică ajunsă la 91 de ani, va abdica către sfârșitul acestui an, după o domnie record de 64 de ani. Și le va pasa tronul nu celor care îi urmează de drept, adică Prințului Charles și soției sale, Camilla, ci următorilor pe linia de succesiune, mai popularii William și a sa soție Kate.

Familia regală britanică

Cel puțin așa susține o ediție incendiară a revistei Globe, reluând o idee care circulă deja de mult timp prin rândul monarhiștilor. Charles cel în vârstă de 68 de ani este prea demodat pentru a-i urma la tron extraordinarei sale mame, care este hotărâtă să lase în urma ei o monarhie modernă, iar asta nu se va putea întâmpla decât dacă-i va succede la tron nepotul ei de 35 de ani.

„Majestatea Sa le-a spus că sunt singurii care ar putea duce monarhia în secolul 21 și ar putea dărâma zidurile fastului ceremonios, care țin familia regală izolată de restul lumii. Iar William și Kate nu vor lăsa nimic sau pe nimeni să stea în calea deciziei lor de a crea o viață apropiată de normalitate pentru ei și pentru copiii lor. Intenționează să trăiască așa cum a dorit mereu regretata mamă a lui William, Prințesa Diana“, susține o sursă de la palat, citată de publicația de mai sus.

Charles și Camilla ar putea pierde tronul
Prințul Andrew și fiicele sale, acuzați de cheltuieli exagerate

Iar dacă acest scenariu, cu Will și Kate viitori suverani, va deveni realitate, cel mai mult va avea de suferit orgoliul Camillei. Asta pentru că relația ducesei de 70 de ani cu fiul cel mare al soțului ei n-a fost niciodată una armonioasă.

„William a învinovățit-o mereu pe Camilla pentru suferința lui din copilărie. El crede că aventura acesteia cu tatăl ei a dus la divorțul părinților săi și, mai târziu, la moartea Dianei, lucru care i-a aruncat pe el și pe fratele lui, Harry, în iadul emoțional care-i mai afectează și acum, după 20 de ani. Între timp, Kate a îndurat în toți acești ani tot felul de trădări din partea soacrei sale și o continuă campanie de sabotare a ei în fața Reginei. Camilla a împrăștiat zvonuri și minciuni oribile, a criticat originea modestă a lui Kate, ba chiar a caracterizat-o ca fiind o mamă nepotrivită“, continuă această sursă foarte importantă din cercul regal britanic.

Prințul George
Kate Middleton și Charlotte

Mai mult, decizia Reginei de a-l sări pe Charles, dacă se va dovedi adevărată, ar putea avea legătură și cu planurile prințului în vârstă de 68 de ani, odată ce ar ajunge la tron. Ei bine, Charles nu are de gând să se mute la Palatul Buckingham, odată ce va deveni rege, ci dorește să locuiască împreună cu Camilla la reședința lui obișnuită din Londra, Clarence House. Mai mult, Charles are planuri mai comerciale cu faimosul palat regal, intenționând să-l deschidă publicului, spre vizitare, o perioadă mai mare de timp decât o face mama lui, Elisabeta. Reședința oficială a suveranei este deschisă, în prezent, din iulie până în octombrie, cât timp regina își petrece vacanța în Balmoral, Scoția.

Altfel, dacă Ducii de Cambridge vor ajunge primii la linia de sosire în cursa pentru tron, se anunță vremuri mizerabile pentru cei abonați la banul public și aflați în roluri secundare la palat. Îi știți! Prințul Andrew cu cele două fiice răsfățate și cheltuitoare ale lui, Beatrice și Eugenie, Prințul Edward și Prințesa Anne. Cei doi sunt adepții reducerilor cheltuielilor la casa regală, iar acest lucru va include și alocațiile celor pomeniți mai sus.

Cumva, aceste vești proaste pentru cei patru copii ai Reginei și familiilor sunt pe placul contribuabililor britanici, care cântă de ceva vreme refrenul abolirii monarhiei cea consumatoare de bani.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA