Familia regală britanică în doliu! Prințul Charles și Regina Elisabeta, în lacrimi!

Zile triste la Palatul Buckingham! Regina Elisabeta și cei apropiați au fost întristați de trecerea în neființă a unei rude foarte apropiate. Ieri, au participat la funeralii!

Prințul Charles și-a așteptat părinții în fața capelei

Regina Elisabeta a II-a, Ducele de Edingburgh, Prințul Charles, dar și nora reginei, Contesa de Wessex, au participat, ieri, la funeraliile Contesei Mountbatten de Burma, cea care a fost verișoara Prințului Philip, și totodată nașa de botez a Prințului Chales.

Prințul Philip a făcut un efort de a fi prezent la înmormântarea verișoarei sale

Ceremonia a avut loc la Biserica St. Paul, din Knightsbridge, Londra, iar Regina Elisabeta a fost printre primii sosiți. Aceasta a venit alături de soțul său, Prințul Philip (96), care arăta destul de bine în ciuda intenării în spital de acum câteva zile, și de nora sa, Contesa de Wessex. În fața capelei, aceștia au fost așteptați de Prințul Charles, care era vizibil întristat de moartea nașei sale de botez.

Charles a fost profund afectat de moartea nașei sale de botez

În timpul funeraliilor, care au durat în jur de o oră, Prințul Charles a luat cuvântul și le-a spus celor 500 de invitați cât de importantă a fost nașa sa, Contesa Mountbatten de Burma pentru el, numind-o ”o nașă specială”. ”Am fost profund întristat de vestea morții nașii mele, Lady Mountbatten, pe care o știu și o iubesc de când îmi pot aminti. A jucat un rol extrem de important în viața mea și-i voi simți lipsa profund.”, a fost declarația tristă a Prințului Charles la auzul veștii.

Regina Elisabeta a II-a a purtat doliu

Contesa Mountbatten de Burma avea 93 de ani și a murit în reședința sa din Mersham, Kent, pe 13 iunie, în fața copiillor săi. Contesa Patricia a fost verișoară cu soțul Reginei Marii Britanii și nașă de botez pentru fiul lor, Prințul Charles.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA