Familia regală britanică, în ipostaze inedite la un eveniment comemorativ

A trecut ceva timp de când n-am mai văzut toate regalitățile britanice la un singur loc. Probabil, botezul Prințesei Charlotte din 2015 a fost cel mai recent eveniment la care au luat parte toate aceste capete regale. Acum, însă, alta a fost ocazia reuniunii.

Au luat parte la un eveniment comemorativ

Ieri, Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit un nou monument închinat celor care au luptat în războiul din Golf, pe când armatele Irakului și Iranului au intrat în conflict militar. Așa se face că toate capetele regale din monarhia britanică au fost prezenți.

Astfel, Prințul William și soția sa, Ducesa de Cambridge, Prințul Harry, Prințul Charles și soția sa, Ducesa de Cornwall, Prințul Philip, Prințesa Anne, Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex, au fost cei care au stat de vorbă cu cei peste 2500 de invitați, prezenți la acest eveniment comemorativ.

Până și Prim-Ministrul Angliei Theresa May și alți funcționari înalți ai cabinetului au fost invitați la acest eveniment. Reprezentanți ai veteranilor, militarii activi și familiile lor, voluntari, civili, dar și politicieni, au fost de asemenea prezenți, ieri. Iată, așadar, o galerie foto cu toți cei prezenți la eveniment și cu capetele încoronate dând mâna cu cei invitați!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA