Familia regală britanică, încântată că Meghan n-a ajuns la înmormântarea Prinţului Philip: "Nu doreau să iasă circ!"

27 august, 2021
1 meghan harry jpg jpeg

Finding Freedom, biografia neautorizată a Ducilor de Sussex, lansată în august 2020, a fost completată cu un nou epilog despre întâmplări mai recente din viaţa lui Meghan şi a lui Harry.

Chiar dacă autorii Omid Scobie şi Carolyn Durand susţin că ducii n-au fost consultaţi în scrierea acestei cărţi, surse apropiate cuplului susţin că Meghan şi Harry s-au întâlnit cu autorii după ce au acordat acel celebru interviu lui Oprah, pentru a le da informaţii din interior.

Una dintre cele mai importante afirmaţii făcute în noua parte a biografiei sugerează că membrii familiei regale au fost „încântaţi” de faptul că Meghan nu a putut participa la înmormântarea Prinţului Philip, în aprilie. Autorii scriu că Meghan spera să poată să-şi însoţească soţul la înmormântarea soţului reginei, dar a fost sfătuită de către medici să nu facă acest lucru, din cauza sarcinii ei avansate.

Pe atunci însărcinată cu fiica ei, Lilibet, pentru Meghan era periculos să zboare atâtea ore cu avionul. Noul capitol, inclus într-o ediţie broşată a cărţii Finding Freedom, care urmează să fie publicată pe 31 august, afirmă: „Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ".

Afirmaţia a dost confirmată de un apropiat al casei regale, care susţine că unii dintre aceşti membri se aşteptau ca ducesa să se dea în spectacol la acest eveniment trist.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg