Familia regală britanică, mai unită ca niciodată, o plânge pe Regină și privește mai departe cu optimism

25 decembrie, 2022
Westminster Abbey,  (3) jpg

În Ajunul Crăciunului, britanicii au putut viziona concertul de colinde organizat de familia regală britanică la Westminster Abbey.

Întreaga ceremonie a fost deosebită și dedicată răposatei Regine Elisabeta a II-a, căci acesta este primul Crăciun fără Maiestatea Sa.

Familia regală britanică se află într-o poziție incomodă, ca urmare a dezvăluirilor acide făcute de Prințul Harry și a lui soție, Meghan Markle, în recentul documentar ”Harry & Meghan”.

Poziția Ducilor de Sussex este fermă și au refuzat participarea în Marea Britanie la pregătirile de Crăciun. Cu toate acestea, familia regală britanică pare mai unită ca niciodată, doar nu este prima situație delicată în care se află.

E adevărat, s-au strâns rândurile, iar nucleul este acum reprezentat de oamenii de bază ce fac scut în jurul noul rege, Charles al III-lea.

Este vorba de Prinții de Wales, William și Kate, desigur regina consoartă Camilla, Prințul George, Prințesa Charlotte, Sophie, Contesa de Wessex, Prințul Edward, Prințesa Anne, Zara și Mike Tindall, dar și fiicele renegatului Prinț Andrew, Eugenie și Beatrice.

Westminster Abbey,  (1) jpg

Decorul de la Westminster Abbey a fost un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, inclusiv pianul la care s-a cântat a fost acoperit cu o pânză ce avea imprimat chipul Maiestății Sale.

S-au cântat colide la evenimentul găzduit de Prințesa Kate Middleton, iar fiica sa, Prințesa Charlotte, a făcut deliciul tuturor bucurându-se atunci când actorul Hugh Bonneville a citit mesajul Ursulețului Paddington, cel devenit mascotă după ce Regina Elisabeta s-a stins din viață. Momentul filmat de suverană alături de Ursulețul Paddington a fost viral cu ocazia Jubileului de Platină, iar oamenii au adus la funeraliile regale mii de plușuri cu Ursulețul Paddington.

Prințesa de 7 ani a fost adorabilă bucurându-se sincer de momentele în care a fost pomenită mascota celebră. De altfel, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost foarte implicați în concertul de colinde, au cântat și aprins lumânări.

La începutul concertului de colinde, Kate Middleton a luat cuvântul și a transmis un mesaj de suflet: ”Este primul Crăciun fără draga noastră regină Elisabeta a II-a. Era o sărbătoare dragă sufletului său, ocazia cu care familia se reunea negreșit.” De asemenea, Kate Middleton a amintit și de relația caldă pe care Maiestatea Sa o avea cu strănepoții săi.

Prințesa de Wales a prezentat o imagine de familie cu Regina Elisabeta când era mică și se pregătea de Crăciun, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. ”Mi se pare o imagine specială. Familia noastră se regăsește în această fotografie. Avem dragoste pentru Crăciun și pentru pregătirea lui.”, a explicat Kate Middleton, potrivit DailyMail.

Mezinul Prinților de Wales, neastâmpăratul Prinț Louis a lipsit de la eveniment. În schimb, frații săi mai mari, George și Charlotte au furat atenția tuturor. Este prima dată când participă la un eveniment de o asemenea anvergură și au sosit asortați cu părinții lor și ținându-se de mână.

Westminster Abbey,  (2) jpg

Pomul de Crăciun de la Westminster Abbey a fost decorat, simbolic, cu ursuleți Paddington mai mici, tot ca să se amplifice dorul și omagiul pentru Maiestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}