Familia regală britanică, reunită la biserică înainte cu câteva zile de împlinirea a 20 de ani de la moartea Prințesei Diana

S-au ratras la Palatul Balmoral pentru a petrece aceste viitoare zile, extrem de triste, în sânul familiei, departe de ochii curioși ai lumii. Duminică, Regina Elisabeta i-a strâns pe toți laolaltă pentru o slujbă religioasă, organizată în capela Crathie Kirk.

Capela în care s-a organizat slujba respectivă

Mai sunt zece zile până când se vor împlini douăzeci de ani de când Lady Di a trecut în neființă. Un eveniment extrem de trist pentru Casa Regală Britanică, motiv pentru care William, Kate și Charles și-au dorit ca-n această perioadă să se retragă la reședința regală de la Balmoral.

Regina Elisabeta a condus alaiul către slujba duminicală. Aici, alături de Ducele de Edinburgh

Duminica trecută, Regina Elisabeta a participat alături de familia sa, printre care și William și Kate, la o slujbă religioasă, ținută, probabil, în cinstea Prințesei Diana, la capela Crathie Kirk, din apropierea reședinței regale.

Kate, Ducesă de Cambridge
William, alături de unchiul Andrew

Acolo, Kate și William au sosit acompaniați de unchiul acestuia, Prințul Andrew, în timp ce regina Elisabeta a mers în mașină cu soțul său, Prințul Consort Philip. Aceștia au fost urmați de Prințul Charles și mult-iubita lui Camilla, Ducesă de Cornwall, dar și de Prințul Edward, Zara și Mike Tindall, verișorii lui William.

Chales și Camilla
Zara Tindall, alături de soțul ei și de Prințul Edward

Toți au purtat ținute sobre, în culori tomnatice, Kate fiind cea care a ieșit, din nou, în evidență. Ținuta aleasă a fost una compusă din rochia L.K. Bennett, peste care a purtat un trench Hobbs, în valoare de 369 de lire, cu care am mai văzut-o pentru prima dată în 2012, tot la o slujbă religioasă.

A purtat de mai multe ori acest palton

foto: arhivă OK!/ Michal Wachucik pentru DailyMail

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA