Familia Regală la concertul de la Ateneu, de ziua Regelui Mihai I FOTO

27 octombrie, 2016
 ANG8223 jpeg

Fundaţia Principesa Margareta a României a organizat la Ateneul Român a 9-a ediţie a Concertului Regal caritabil, care a sărbătorit 95 de ani de la naşterea Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

image

Devenit deja o tradiţie, evenimentul s-a desfăşurat marţi seara, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria.

Concertul-eveniment a reunit pe scena Ateneului pe violonistul Roman Kim, Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României şi pe maestrul Tiberiu Soare, în scopul strângerii de fonduri în beneficiul programului “Tinere Talente”.

Violonistul Roman Kim este – la numai 24 de ani – unul dintre cei mai apreciaţi violonişti ai lumii, comparat de critici cu Niccolo Paganini, prin prisma talentului, creativităţii şi realizărilor sale remarcabile pentru vârsta pe care o are. Acesta nu este numai un virtuoz al viorii, ci şi compozitor şi inventator, reimaginând chiar maniera în care această artă se poate dezvolta în era tehnologiei.

Fondurile strânse la Concertul Regal caritabil vor sprijini programul Tinere Talente – ediţia 2017, astfel că o nouă generaţie de artişti din toată ţara, cu vârsta între 14 şi 24 de ani, va putea aplica pentru obţinerea unei burse în luna decembrie a acestui an. Juriul de specialitate îi va selecta pe cei mai promiţători tineri din domeniul muzicii clasice şi cel al artelor plastice.

În ultimii ani, peste 250 de tineri artişti plastici şi muzicieni au reuşit performanţe extraordinare după ce au fost sprijiniti prin burse de studiu, mentorat şi promovare.Recente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg