“Familia regală nu merită păstrată dacă memoriile lui Harry sunt atât de îngrijorătoare!” Cine spune asta?

8 decembrie, 2022
harry si meghan

Familia regală a fost criticată în mod repetat de Prințul Harry, care a făcut acuzații grave și a lovit în monarhie de când s-a mutat în America, în 2020.

Regalii se pregătesc acum pentru lansarea autobiografiei Spare a Prințului , după ce au fost criticați din cauza tratamentului pe care l-ar fi aplicat ducelui și ducesei de Sussex înaintea plecării lor. Memoriile urmează să fie lansate pe 10 ianuarie, iar Harry promite o relatare „brută” a experienței sale ca membru al familiei regale. Cu toate astea, biograful Prințesei Diana, Andrew Morton, nu crede că impactul cărții va fi devastator sugerând că familia regală ar deveni la fel de slabă dacă ar lăsa un regal „junior” să o zguduie atunci când monarhia a supraviețuit unor atacuri mult mai grave.

„Cartea lui Harry va provoca îngrijorare și va face titluri în întreaga lume, dar nu va distruge instituția. Și dacă instituția este atât de slabă încât nu suportă o carte scrisă de un membru junior, atunci probabil că nu merită să o păstrezi”.

„Sincer, o carte scrisă de un monarh, o viitoare regină sau o carte a viitorului rege Charles ar fi mult mai relevante și mai importante”.

Morton insistă că Prințul are dreptul să discute despre experiența sa ca regal, dar remarcă și că alți membri au vorbit despre viața în cadrul familiei regale în trecut.

El spune că și fostul rege Edward al VIII-lea a scris o carte în care și-a descris viața ca prinț de Wales și a explicat decizia de a demisiona pentru a se căsători cu Wallis Simpson.

„ Harry are tot dreptul să-și scrie memoriile. Nu este primul regal care face acest lucru și nu va fi nici ultimul. Se întoarce la Edward al VIII-lea, care a scris „A King’s Story” în 1951, un bestseller internațional care a supărat familia regală. Diana a scris împreună cu mine, „Here True Story” – bestseller internațional, a supărat familia regală. Charles a scris o carte împreună cu Jonathan Dimbleby, în care și-a criticat părinții, iar asta nu a fost pe placul familiei regale”.

Mai multe pentru tine...

Dar cartea va fi precedată de lansarea a ceea ce se crede că va fi un documentar-bombă, Harry&Meghan.  Serialul face parte din contractul dintre ducele și ducesa de Sussex cu gigantul de streaming Netflix.

Proiectul are șase părți și va fi lansat în două tranșe. Primele trei episoade vor fi disponibile pentru public începând cu 8 decembrie.

Netflix a lansat două trailere care aruncă câteva priviri asupra subiectelor discutate de Harry și Meghan, iar conținutul se anunță a fi unul exploziv.

Prințul Harry poate fi văzut într-unul dintre clipuri acuzând familia regală că a recurs la trucuri murdare.

El deplânge, de asemenea, tratamentul pe care miresele regale l-au primit atunci când s-au alăturat instituției, remarcând încă o dată că vrea ca ducesa de Sussex să nu trăiască povestea Dianei.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}