“Familia regală nu merită păstrată dacă memoriile lui Harry sunt atât de îngrijorătoare!” Cine spune asta?

8 decembrie, 2022
harry si meghan

Familia regală a fost criticată în mod repetat de Prințul Harry, care a făcut acuzații grave și a lovit în monarhie de când s-a mutat în America, în 2020.

Regalii se pregătesc acum pentru lansarea autobiografiei Spare a Prințului , după ce au fost criticați din cauza tratamentului pe care l-ar fi aplicat ducelui și ducesei de Sussex înaintea plecării lor. Memoriile urmează să fie lansate pe 10 ianuarie, iar Harry promite o relatare „brută” a experienței sale ca membru al familiei regale. Cu toate astea, biograful Prințesei Diana, Andrew Morton, nu crede că impactul cărții va fi devastator sugerând că familia regală ar deveni la fel de slabă dacă ar lăsa un regal „junior” să o zguduie atunci când monarhia a supraviețuit unor atacuri mult mai grave.

„Cartea lui Harry va provoca îngrijorare și va face titluri în întreaga lume, dar nu va distruge instituția. Și dacă instituția este atât de slabă încât nu suportă o carte scrisă de un membru junior, atunci probabil că nu merită să o păstrezi”.

„Sincer, o carte scrisă de un monarh, o viitoare regină sau o carte a viitorului rege Charles ar fi mult mai relevante și mai importante”.

Morton insistă că Prințul are dreptul să discute despre experiența sa ca regal, dar remarcă și că alți membri au vorbit despre viața în cadrul familiei regale în trecut.

El spune că și fostul rege Edward al VIII-lea a scris o carte în care și-a descris viața ca prinț de Wales și a explicat decizia de a demisiona pentru a se căsători cu Wallis Simpson.

„ Harry are tot dreptul să-și scrie memoriile. Nu este primul regal care face acest lucru și nu va fi nici ultimul. Se întoarce la Edward al VIII-lea, care a scris „A King’s Story” în 1951, un bestseller internațional care a supărat familia regală. Diana a scris împreună cu mine, „Here True Story” – bestseller internațional, a supărat familia regală. Charles a scris o carte împreună cu Jonathan Dimbleby, în care și-a criticat părinții, iar asta nu a fost pe placul familiei regale”.

Mai multe pentru tine...

Dar cartea va fi precedată de lansarea a ceea ce se crede că va fi un documentar-bombă, Harry&Meghan.  Serialul face parte din contractul dintre ducele și ducesa de Sussex cu gigantul de streaming Netflix.

Proiectul are șase părți și va fi lansat în două tranșe. Primele trei episoade vor fi disponibile pentru public începând cu 8 decembrie.

Netflix a lansat două trailere care aruncă câteva priviri asupra subiectelor discutate de Harry și Meghan, iar conținutul se anunță a fi unul exploziv.

Prințul Harry poate fi văzut într-unul dintre clipuri acuzând familia regală că a recurs la trucuri murdare.

El deplânge, de asemenea, tratamentul pe care miresele regale l-au primit atunci când s-au alăturat instituției, remarcând încă o dată că vrea ca ducesa de Sussex să nu trăiască povestea Dianei.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg