Familia regală spaniolă, în doliu! Regele Felipe și Regina Letizia și-au luat rămas bun de la un apropiat

4 martie, 2024

Vineri, Fernando Gómez-Acebo, văr cu Regele Felipe al Spaniei, s-a stins din viață. Monarhul și soția sa, Regina Letizia, i-au dus un ultim omagiu!

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg

După vestea neașteptată a morții tragice a lui Fernando Gómez-Acebo, Regele Felipe și Regina Letizia au apărut sâmbătă, 2 martie, la casa funerară La Paz din Tres Cantos pentru a-și lua rămas bun de la cel care a fost vărul monarhului. 

Cu o expresie facială îndurerată și aparent consternat de pierderea persoanei dragi, Regele Felipe a apărut în ultimul moment la capela funerară, urmat fiind de soția lui, Regina Letizia, și de mama sa, fosta Regină Sofia. Îmbrăcați în haine de doliu, cei doi regali și-au luat rămas bun de la regretatul lor văr. 

Regele Felipe și Regina Letizia au sosit la priveghi într-o mașină condusă de monarh. Ca și restul participanților, au lăsat mașina în parcarea de la morgă din Madrid și au intrat pe jos, salutând presa adunată la porțile clădirii. Îmbrăcați foarte gros din cauza temperaturilor foarte scăzute din capitala Spaniei și a furtunii care a fost în acest weekend, ambii au ales negru. 

Dintr-un respect absolut și pentru a nu acapara lumina reflectoarelor de care nu avea nevoie, Regina Letizia a ales pentru această apariție o combinație simplă. Trecând peste noua ei tunsoare, Regina a îmbrăcat haine de doliu, o pereche pantaloni drepți, o haină lungă pe care am mai văzut-o și cu alte ocazii, cizme confortabile și o geantă neagră.

Aceasta din urmă a fost vedeta absolută a look-ului și nu a trecut neobservată de fanii stilului ei. Borseta Doma Insignia Satchel by Carolina Herrera este realizată din piele Mocán, cu o granulație subtilă și regulată și prezintă pe clapetă sigiliul Insignia în relief care evocă brățara aniversară de 35 de ani a Casei Herrera. Un design super elegant, care este disponibil și în culoarea maro. 

Regina Letizia este conștientă de dragostea și afecțiunea pe care Regele Felipe o are pentru familia Gómez-Acebo și nu a ezitat să își însoțească soțul la acest ultim rămas bun de la Fernando. Regele a petrecut mult timp cu verii săi, copiii infantei Pilar, iar pierderea unuia dintre ei nu a fost ușoară.

Fernando Gómez-Acebo a fost înmormântat duminică. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg