Familia regală spaniolă, în doliu! Regele Felipe și Regina Letizia și-au luat rămas bun de la un apropiat

4 martie, 2024

Vineri, Fernando Gómez-Acebo, văr cu Regele Felipe al Spaniei, s-a stins din viață. Monarhul și soția sa, Regina Letizia, i-au dus un ultim omagiu!

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg

După vestea neașteptată a morții tragice a lui Fernando Gómez-Acebo, Regele Felipe și Regina Letizia au apărut sâmbătă, 2 martie, la casa funerară La Paz din Tres Cantos pentru a-și lua rămas bun de la cel care a fost vărul monarhului. 

Cu o expresie facială îndurerată și aparent consternat de pierderea persoanei dragi, Regele Felipe a apărut în ultimul moment la capela funerară, urmat fiind de soția lui, Regina Letizia, și de mama sa, fosta Regină Sofia. Îmbrăcați în haine de doliu, cei doi regali și-au luat rămas bun de la regretatul lor văr. 

Regele Felipe și Regina Letizia au sosit la priveghi într-o mașină condusă de monarh. Ca și restul participanților, au lăsat mașina în parcarea de la morgă din Madrid și au intrat pe jos, salutând presa adunată la porțile clădirii. Îmbrăcați foarte gros din cauza temperaturilor foarte scăzute din capitala Spaniei și a furtunii care a fost în acest weekend, ambii au ales negru. 

Dintr-un respect absolut și pentru a nu acapara lumina reflectoarelor de care nu avea nevoie, Regina Letizia a ales pentru această apariție o combinație simplă. Trecând peste noua ei tunsoare, Regina a îmbrăcat haine de doliu, o pereche pantaloni drepți, o haină lungă pe care am mai văzut-o și cu alte ocazii, cizme confortabile și o geantă neagră.

Aceasta din urmă a fost vedeta absolută a look-ului și nu a trecut neobservată de fanii stilului ei. Borseta Doma Insignia Satchel by Carolina Herrera este realizată din piele Mocán, cu o granulație subtilă și regulată și prezintă pe clapetă sigiliul Insignia în relief care evocă brățara aniversară de 35 de ani a Casei Herrera. Un design super elegant, care este disponibil și în culoarea maro. 

Regina Letizia este conștientă de dragostea și afecțiunea pe care Regele Felipe o are pentru familia Gómez-Acebo și nu a ezitat să își însoțească soțul la acest ultim rămas bun de la Fernando. Regele a petrecut mult timp cu verii săi, copiii infantei Pilar, iar pierderea unuia dintre ei nu a fost ușoară.

Fernando Gómez-Acebo a fost înmormântat duminică. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg