Familia regală spaniolă, la absolvirea frumoasei Prințese Leonor. Letizia și Felipe au fost foarte mândri

22 mai, 2023

Weekendul trecut, Prințesa Leonor a Spaniei a absolvit Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, după ce a trecut printr-un Bacalaureat Internațional.

leonor letizia felipe sofia profimedia 0777773845 jpg

Regele Felipe, Regina Letizia și Infanta Sofia au călătorit cu toții în Țara Galilor, sâmbăta trecută, pentru ceremonia de absolvire a moștenitoarei tronului.

Atunci când i-a fost înmânată diploma, profesorul Prințesei Leonor a evidențiat „apetitul ei pentru conversațiile profunde” și „pasiunea ei hotărâtă de a învăța, a-i înțelege pe ceilalți și a explora perspective diferite”. „Ne va lipsi simțul tău al umorului!”, a conchis acesta.

Prințesa în vârstă de 17 ani a fost unul dintre cei 165 de studenți care au absolvit colegiul galez, după ce au trecut printr-un de bacalaureat internațional.

Leonor și-a început studiile în 2021 la internatul colegiului care se află în cadrul unui castel din secolul al XII-lea și are studenți din toată lumea. Sora lui Leonor, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, va urma și ea aceeași școală, în timp ce Prințesa Leonor va face pregătire militară la Academia Generală din Zaragoza. Ea va petrece următorii trei ani la academia care oferă pregătire pentru viitorii ofițeri de armată, marină sau din forțele aeriene, călcând, astfel, pe urmele Regelui Felipe.

Proaspăta absolventă a ales o rochie jachetă de un roz aprins pentru ceremonie, cu decupaje cool pe mâneci.

Cât despre mama acesteia, Regina Letizia a arătat la fel de elegantă ca întotdeauna într-un costum alb pe care l-a combinat cu un top mătăsos roz, în timp ce Felipe a fost foarte chipeș într-un costum negru.

Mezina familiei, Infanta Sofia, a ales o salopetă de un albastru pudrat la absolvirea surorii sale, îmbrățișând-o entuziasmată pe Leonor, într-una dintre fotografiile date publicității de casa regală spaniolă.

Imaginile au fost distribuite pe Twitter, pentru a anunța absolvirea moștenitoarei tronului.

„Regele și Regina, Prințesa de Asturia și Infanta Sofia, după ceremonia de absolvire a Prințesei de Asturia la UWC Atlantic College of Wales, instituția de învățământ în care și-a finalizat studiile de bacalaureat internațional”, este mesajul care însoțește seria de fotografi cu regalii spanioli, de la ziua cea mare a lui Leonor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg