Familia regală spaniolă, la absolvirea frumoasei Prințese Leonor. Letizia și Felipe au fost foarte mândri

22 mai, 2023

Weekendul trecut, Prințesa Leonor a Spaniei a absolvit Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, după ce a trecut printr-un Bacalaureat Internațional.

leonor letizia felipe sofia profimedia 0777773845 jpg

Regele Felipe, Regina Letizia și Infanta Sofia au călătorit cu toții în Țara Galilor, sâmbăta trecută, pentru ceremonia de absolvire a moștenitoarei tronului.

Atunci când i-a fost înmânată diploma, profesorul Prințesei Leonor a evidențiat „apetitul ei pentru conversațiile profunde” și „pasiunea ei hotărâtă de a învăța, a-i înțelege pe ceilalți și a explora perspective diferite”. „Ne va lipsi simțul tău al umorului!”, a conchis acesta.

Prințesa în vârstă de 17 ani a fost unul dintre cei 165 de studenți care au absolvit colegiul galez, după ce au trecut printr-un de bacalaureat internațional.

Leonor și-a început studiile în 2021 la internatul colegiului care se află în cadrul unui castel din secolul al XII-lea și are studenți din toată lumea. Sora lui Leonor, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, va urma și ea aceeași școală, în timp ce Prințesa Leonor va face pregătire militară la Academia Generală din Zaragoza. Ea va petrece următorii trei ani la academia care oferă pregătire pentru viitorii ofițeri de armată, marină sau din forțele aeriene, călcând, astfel, pe urmele Regelui Felipe.

Proaspăta absolventă a ales o rochie jachetă de un roz aprins pentru ceremonie, cu decupaje cool pe mâneci.

Cât despre mama acesteia, Regina Letizia a arătat la fel de elegantă ca întotdeauna într-un costum alb pe care l-a combinat cu un top mătăsos roz, în timp ce Felipe a fost foarte chipeș într-un costum negru.

Mezina familiei, Infanta Sofia, a ales o salopetă de un albastru pudrat la absolvirea surorii sale, îmbrățișând-o entuziasmată pe Leonor, într-una dintre fotografiile date publicității de casa regală spaniolă.

Imaginile au fost distribuite pe Twitter, pentru a anunța absolvirea moștenitoarei tronului.

„Regele și Regina, Prințesa de Asturia și Infanta Sofia, după ceremonia de absolvire a Prințesei de Asturia la UWC Atlantic College of Wales, instituția de învățământ în care și-a finalizat studiile de bacalaureat internațional”, este mesajul care însoțește seria de fotografi cu regalii spanioli, de la ziua cea mare a lui Leonor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg