Familia regală suedeză a participat la o nuntă extravagantă. Prinţesele Victoria şi Sofia au eclipsat mireasa!

4 iunie, 2018
reprezentativa jpeg

Sâmbătă, întreaga familie regală suedeză, alături de alţi oaspeţi de seamă, au participat la nunta lui Louise Gottlieb cu partenerul ei de viaţă. Prinţesa Madeleine, bună prietenă cu Louise, a servit drept domnişoară de onoare, în timp ce Regina Silvia, Prinţesa moştenitoare Victoria şi Prinţesa Sofia au fost printre alaiul miresei.

Mireasa versus prinţesele Victoria şi Sofia

La prima oră a dimineţii, regalităţile suedeze s-au prezentat în regiunea Sodermanland, la biserica Holo Church, pentru a asista la nunta lui Louise Gottliebe, o prietenă de-ale familiei regale, cu partenerul ei de viaţă. Printre primii sosiţi au fost Prinţesa Madeleine, soţul ei, prinţul Chris O`Neil,  şi doi dintre cei trei copii ai lor, respectiv Leonore şi Nicolas.

Prinţesa Madeleine a Suediei

prinţesa Madeleine, în postura de domnişoară de onoare

În calitate de domnişoară de onoare, Prinţesa Madeleine a fost nevoită să se îmbrace cu o ţinută aparte, purtată şi de toate celelalte domnişoare de onoare ale miresei. Nuanţa aleasă a fost gri petrol, care a flatat-o pe frumoasa prinţesă cu ochii albaştri. Rochia a fost semnată de Fadi el Khoury, designer care a îmbrăcat-o şi pe mireasă în ziua ei cea mare. Madeleine şi Louise sunt prietene din copilărie, aşa că era firesc ca fiica cea mică a regelui Carl Gustaf să aibă acest rol la nuntă.

image image

Regina Silvia a Suediei

image

La nuntă au participat şi suveranii Suediei, Regina Silvia şi Regele Carl Gustaf. Şi trebuie să recunoaştem că Regina Silvia a fost o adevărată viziune în această rochie roz, cu print floral. Designul inedit, dar şi culoarea văratică au făcut din apariţia Reginei Silvia o adevărată lecţie de eleganţă şi rafinament.

Prinţesa Moştenitoare Victoria

image

La fel de elegantă şi rafinată a fost şi fiica cea mare a reginei, respectiv Prinţesa Moştenitoare Victoria. Cu o siluetă vizibil slăbită, Prinţesa Victoria a fost de departe cea mai elegantă apariţie de la această nuntă. Ea a ales să poarte o rochie într-un roz pudrat, care i-a flatat nuanţa tenului, dar şi noua siluetă. Victoria a sosit la această nuntă alături de soţul ei, Prinţul Daniel, dar şi-a petrecut timpul alături de fratele ei mai mic şi de cumnata sa, Prinţesa Sofia.

image image image

Prinţesa Sofia

image

La nuntă nu ai voie să porţi două culori: alb şi roşu. Însă, judecând după rochia purtată de Amal Clooney la nunta Prinţului Harry şi după rochia îmbrăcată de Prinţesa Sofia la această nuntă, credem că şi galben ar trebui interzis de la o nuntă. Nu de alta, dar Prinţesa Sofia, fără să vrea, a eclipsat mireasa cu a sa rochie într-o de galben canar. Cu o despicătură pe picior, rochia Sofiei a fost de departe cea mai sexy şi mai elegantă rochie de la această nuntă. Nu vi se pare?

image image


Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg