Fanii lui Kate Middleton o acuză de lipsă de imaginație: își cumpără rochii noi, identice cu cele vechi

20 iunie, 2023

Câteodată, Prințesa de Wales cucerește cu eleganța ei. Dar sunt și ocazii în care aceasta pur și simplu dezamăgește cu ținutele ei repetitive.

Kate Middleton FotoJet (50) jpg

Cel mai recent, s-a întâmplat la ceremonia prilejuită de Ziua Ordinului Jartierei, care a avut loc ieri la Windsor. Ei bine, deși Kate Middleton a purtat o rochie nouă, audiența a avut senzația că vede ceva vechi.

Prințesa de Wales a ales o rochie albă cu buline negre, frumoasă în felul ei, însă unii fani au fost nemulțumiți că soția lui William a achiziționat o versiune aproape identică a unei rochii pe care o deține deja.

La prima vedere, prințesa părea să poarte piesa Alessandra Rich în care a apărut la evenimentul Royal Ascot din 2022, dar, la o privire mai atentă, s-a dovedit că rochia era una nouă. Singura deosebire, aproape insesizabilă, este că, în ceea ce privește piesa de ieri, bulinele sunt negre în loc de maro și puțin mai mici decât anul trecut.

Fanii regali au fost ușor consternați de faptul că prințesa poartă o nouă rochie, aproape identică cu un model deținut deja. Mai bine repeta look-ul Ascot de anul trecut. Nu prea înțeleg nevoia de rochie nouă când cea pe care o deține deja ar fi funcționat foarte bine, a comentat un fan pe Twitter.

Cum Prințul William este fondatorul premiilor Earthshot, care îi răsplătesc pe cei care susțin sustenabilitatea, mulți se întreabă dacă a cumpăra o rochie nouă aproape identică poate fi considerată o mișcare ipocrită din partea lui Kate Middleton. 

Ducesa Sophie GettyImages 1258814748 jpg

Este un fapt acceptat că membrii familiei regale cumpără și dețin mult mai multe articole vestimentare decât o persoană obișnuită și ne face plăcere să-i vedem experimentând cu estetica și siluetele. Însă pentru cineva care pune accent pe sustenabilitate în activitatea ei, purtarea constantă de articole noi ar putea părea ipocrit. Este adevărat că avem tendința să analizăm orice articol purtat de Catherine, totuși, acesta este un caz special în care, deși arată minunat, achiziția pare redundantă, susține și stilista britanică Molly Elizabeth Agnew, citată de The Daily Express.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg