Fanii lui Meghan Markle acuză: Kate Middleton a început s-o copieze vestimentar pe rivala ei!

10 martie, 2023

Rivalitatea dintre Meghan Markle și Kate Middleton se duce pe multe planuri și se... joacă și din punct de vedere vestimentar. Sau mai ales din această perspectivă.

Fanii ducesei au observat că pălăria neagră aleasă de Kate Middleton în completarea hainei roșii purtate la parada anuală de Ziua Sfântului David semăna foarte mult cu una purtată de Ducesa de Sussex în trecut, mai exact la slujba tradițională de Crăciun de la Windsor, din anul 2018.

Kate Middleton a purtat o pălărie de la brandul Juliette Botterill din Londra. Pălăria în stil bască era ornată cu o fundă și două pene negre. Meghan, pe de altă parte, a purtat o pălărie asemănătoare de la Awon Golding, aceasta fiind un designer anglo-indian care trăiește în Londra.

Fanii soției lui Harry au observat imediat asemănarea dintre aceste accesorii purtate de femeile regale și au concluzionat că Prințesa de Wales o copiază pe cumnata ei.

Stilista londoneză Miranda, citată de The Daily Express, nu crede că Kate Middleton s-a inspirat din look-urile mai vechi ale lui Meghan: „Este firesc ca două femei să poarte ocazional ținute similare. Ceea ce este curios pentru mine este că Meghan a purtat această pălărie atunci când nu dorea nici să concureze cu un alt membru senior al familiei, nici să iasă în evidență în vreun fel. Cu alte cuvinte, ea a ales intenționat un accesoriu care nu era prea memorabil, ceea ce mă readuce la părerea mea despre look-urile recente ale lui Kate. Desigur, prințesa este elegantă și imaculată, dar o găsesc și puțin neincitantă."

„Cred că este perfect posibil să arătăm elegant, rafinat și regal și să fim și iubitoare de modă. Așa că, deși o ador pe Kate, în acest moment simt că s-ar putea descurca mai bine”, continuă stilista citată.

Cât despre Meghan, de când s-a relocat în California alături de Prințul Harry, ducesa și-a upgradat stilul, purtând piese pe care nu le putea alege atunci când participa la evenimentele regale.

Fotografiată, ieri, în Los Angeles, Meghan a purtat la ieșirea ei la prânz o pereche de pantofi Valentino, de 540 de lire sterline, o geantă Chanel de 6.000 de lire sterline, o haină Max Mara din cașmir, în valoare a de 3.300 de lire starline, și ochelari de soare Valentino, de 180 de lire sterline. Cu alte cuvinte, un look de peste 10.000 de euro pentru o simplă ieșire la un restaurant, în toiul zilei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg