Fanii lui Meghan și Harry duc o campanie crudă de defăimare, "care i-a făcut viața mizerabilă" lui Kate

28 martie, 2024

Când vine vorba despre cea mai populară prințesă de la Casa regală britanică și cei care o atacă chiar și-n aceste momente grele, presa britanică știe să ia atitudine.

Meghan Markle și Prințul Harry, 12 septembrie 2023, Profimedia jpg

Jurnaliștii prestigioasei publicații The Sun au analizat comportamentul online al așa numitei Sussex Squad/Echipa Sussex, pe care au acuzat-o de hărțuire virtuală virulentă a Prințesei de Wales. 

Campania acestor admiratori ai Ducilor de Sussex, Meghan și Harry, a început prin răspândirea unor teorii ale conspirației incredibile în jurul operației abdominale a lui Kate, susținând că prințesa a fost victima violenței domestice, că se afla în mijlocul unui divorț de Prințul William sau că se ascunde după o operație estetică nereușită.

Chiar și atunci când aceasta a mărturisit într-un clip postat pe Instagram că face chimioterapie ca urmare a depistării cancerului în organism, trolii Sussex, cum au fost numiți de presa britanică, au susținut că videoclipul ei a fost generat de inteligența artificială.

Screenshot 2024 03 28 112218 png

"În spatele unora dintre cele mai incredibile postări se află un grup care folosește hashtag-ul #Sussexsquad și care a făcut afirmații răutăcioase despre Kate, în apărarea eroinei lor, Ducesa de Sussex. Portavocea lor principală este antreprenorul american în tehnologie Christopher Bouzy, care a apărut și în documentarul Netflix Harry & Meghan, acolo unde a vorbit despre fenomenul de ură online. Când s-a anunțat, în ianuarie, că prințesa a fost supusă unei intervenții chirurgicale, el a postat un videoclip cu o gimnastă făcând sărituri pe spate, cu subtitrarea Kate Middleton în acest weekend”, se arată în articolul semnat de The Sun.

Bouzy l-a numit anterior pe Prințul William un „muppet chel” și i-a ironizat pe Prinții de Wales, spunând că arată de „parc-ar fi mătușa și unchiul lui Harry”. El a susținut, de asemenea, că videoclipul exclusiv al ziarului The Sun cu Kate la o fermă din Windsor – primele imagini cu prințesa de după operația ei – este unul fals.

Bouzy a apărut frecvent în podcasturile Sussex Squad, create de două femei americane cunoscute doar cu prenumele de Tina și Michelle.

Screenshot 2024 03 28 112204 png

În plus, pe pagina de Instagram Sussex Squad, membrii furnizează teorii periculoase ale conspirației despre afecțiunea lui Kate, inclusiv acuzații că, de fapt, nu are boala.

Suntem curioși ce părere au Meghan și Harry despre aceste activități online ale susținătorilor lor...

Foto: Profimedia, Getty Images, X, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles, Regina Camilla, Printesa Kate si Printul William la Trooping the Colours  Kensington Royal jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia  GettyImages 1477196927 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis GettyImages 1253153132 jpg
Cressida Bonas Printul Harry jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
meghan markle foto  profimedia jpg
Printesa Madeleine a Suediei si fiicele ei, Printesa Leonore si Printesa Adrienne  Instagram jpg
Kate Middleton Paște profimedia 0768211273 jpg
Regele Charles foto  Shutterstock jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia jpg
Regina Maria și Mignon, fiica ei, viitoarea Regina Maria a Iugoslaviei   Casa Regala jpg
2 lady louise profimedia 0683811029 jpg jpeg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria de Roumanie, la slujba de reinhumare a Principelui Nicolae al Romaniei de la Curtea de Arges  Instagram (16) jpg
Regina Elisabeta și strănepoții ei Instagram
Familia regală spaniolă, Profimedia jpg
FotoJet Sarah, Camilla, Anne jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg