Fanii lui Meghan și Harry duc o campanie crudă de defăimare, "care i-a făcut viața mizerabilă" lui Kate

28 martie, 2024

Când vine vorba despre cea mai populară prințesă de la Casa regală britanică și cei care o atacă chiar și-n aceste momente grele, presa britanică știe să ia atitudine.

Meghan Markle și Prințul Harry, 12 septembrie 2023, Profimedia jpg

Jurnaliștii prestigioasei publicații The Sun au analizat comportamentul online al așa numitei Sussex Squad/Echipa Sussex, pe care au acuzat-o de hărțuire virtuală virulentă a Prințesei de Wales. 

Campania acestor admiratori ai Ducilor de Sussex, Meghan și Harry, a început prin răspândirea unor teorii ale conspirației incredibile în jurul operației abdominale a lui Kate, susținând că prințesa a fost victima violenței domestice, că se afla în mijlocul unui divorț de Prințul William sau că se ascunde după o operație estetică nereușită.

Chiar și atunci când aceasta a mărturisit într-un clip postat pe Instagram că face chimioterapie ca urmare a depistării cancerului în organism, trolii Sussex, cum au fost numiți de presa britanică, au susținut că videoclipul ei a fost generat de inteligența artificială.

Screenshot 2024 03 28 112218 png

"În spatele unora dintre cele mai incredibile postări se află un grup care folosește hashtag-ul #Sussexsquad și care a făcut afirmații răutăcioase despre Kate, în apărarea eroinei lor, Ducesa de Sussex. Portavocea lor principală este antreprenorul american în tehnologie Christopher Bouzy, care a apărut și în documentarul Netflix Harry & Meghan, acolo unde a vorbit despre fenomenul de ură online. Când s-a anunțat, în ianuarie, că prințesa a fost supusă unei intervenții chirurgicale, el a postat un videoclip cu o gimnastă făcând sărituri pe spate, cu subtitrarea Kate Middleton în acest weekend”, se arată în articolul semnat de The Sun.

Bouzy l-a numit anterior pe Prințul William un „muppet chel” și i-a ironizat pe Prinții de Wales, spunând că arată de „parc-ar fi mătușa și unchiul lui Harry”. El a susținut, de asemenea, că videoclipul exclusiv al ziarului The Sun cu Kate la o fermă din Windsor – primele imagini cu prințesa de după operația ei – este unul fals.

Bouzy a apărut frecvent în podcasturile Sussex Squad, create de două femei americane cunoscute doar cu prenumele de Tina și Michelle.

Screenshot 2024 03 28 112204 png

În plus, pe pagina de Instagram Sussex Squad, membrii furnizează teorii periculoase ale conspirației despre afecțiunea lui Kate, inclusiv acuzații că, de fapt, nu are boala.

Suntem curioși ce părere au Meghan și Harry despre aceste activități online ale susținătorilor lor...

Foto: Profimedia, Getty Images, X, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg