Fantastic Four! William, Kate, Meghan şi Harry, la un eveniment comun

28 februarie, 2018
meghan kate gettyimages 925281652 jpg jpeg

Fabuloşii patru de la casa regală britanică şi-au făcut, azi, apariţia la primul lor eveniment oficial comun, o discuţie legată de organizaţia caritabilă The Royal Foundation.

image

Cei patru stau de vorbă cu reprezentanţii presei la evenimentul care are loc în Londra, urmând să vorbească despre planurile lor de viitor în calitate de patroni ai acestei fundaţii.

Şi da, prezenţa lui Meghan acolo este motivată, căci logodnica Prinţului Harry va deveni şi ea implicată în această organizaţie, după nunta regală din mai.

image image image

Prinţul William este cel care i-a făcut primirea, oficial, actriţei de 36 de ani la această conferinţă, urându-i, cu această ocazie, bun venit în familie.

Atât ducesa însărcinată în luna a opta, cât şi viitoarea ei cumnată au purtat ţinute în nuanţe diferite de albastru, pentru acest eveniment. Partenerii celor două au ales, la rândul lor, ţinute casual.

image

Este prima apariţie împreună a celor patru la un eveniment oficial de la slujba de Crăciun, care a avut loc la o biserică de pe domeniul regal din Norfolk.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg