„Faptul că soția Kate e mereu în centrul atenției îl încântă pe William". Ce îl deranjează, totuși

29 mai, 2023

Un expert regal spune că Prințul William este încântat de faptul că oamenii sunt în extaz la întâlnirile cu Kate Middleton, însă tot el avertizează că există un lucru care nu-i place deloc Prințului la ieșirile rol regale împreună.

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg

Faptul că Prințesa Kate Middleton se află în centrul atenției îl încântă pe soțul ei, Prințul William, dar există un lucru care îl deranjează, potrivit unui expert regal. În timpul căsătoriei nefericite a părinților lui William, se spune că Regele Charles a devenit din ce în ce mai gelos pe popularitatea masivă a prințesei Diana.

În primele zile ale uniunii lor, Regele Charles era adesea eclipsat de soția sa, mulțimile dorind să vorbească cu Diana în locul viitorului rege, ceea ce îl făcea pe acesta să fie "frustrat". Cu toate acestea, expertul regal Roya Nikkhah spune că există o "diferență izbitoare" între părinții lui William și relația acestuia cu soția sa, Kate Middleton, atunci când vine vorba de popularitatea lor.

Ea a declarat pentru emisiunea The Royal Beat de la True Royalty TV: „Charles era întotdeauna foarte supărat când Diana îl eclipsa, ceea ce se întâmpla tot timpul. Prințul William este încântat de faptul că oamenii socializează cu Catherine.

William se simte confortabil cu lucrul ăsta. L-am auzit vorbind despre munca lui Catherine și despre cât de încântat este de ea, și îi place că ea are atracție la cei din jur”.

Cu toate acestea, editorul regal de la Sunday Times a adăugat că există un lucru de care Prințul William nu se bucură întotdeauna. Ea a explicat: „Singurul lucru care știu că îl deranjează este atunci când este decupat din fotografii.

Veți vedea că de foarte multe ori când au o apariție împreună, a doua zi, pe prima pagină a ziarelor, este ca și cum William nu ar fi fost niciodată acolo!”. 

Discuția aceasta vine după ce s-a vehiculat că istoria s-ar putea repeta, existând speculații că Kate Middleton i-a eclipsat pe Regele Charles și pe Regina Camilla. Apariția neașteptată a lui Kate Middleton la Chelsea Flower Show a stârnit mult mai multă rumoare decât atunci când el și Camilla au vizitat-o câteva ore mai târziu.

Cu toate acestea, expertul regal Robert Jobson a explicat că, de fapt, Kate are binecuvântarea socrului ei de a „fura lumina reflectoarelor", asta pentru că el deține acum funcția de conducere.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (2) jpg
Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Charlene Albert Monaco profimedia 0765259119 jpg