Fără controverse? Trecutul impecabil al lui Kate Middleton îi permite un privilegiu regal suplimentar

31 octombrie, 2023

Kate Middleton are un dosar relativ nepătat când vine vorba de controverse și scandaluri, ceea ce înseamnă că are parte de o flexibilitate suplimentară atunci când vine vorba de a face ceea ce îi place cel mai mult, potrivit expertului Eddie Coram James.

kate Middleton  GettyImages jpg

Popularitatea și palmaresul impecabil al prințesei Kate Middleton i-au oferit privilegii regale, susține un expert. Prințesa de Wales este membră oficială a familiei regale de aproape 12 ani, iar în acest timp s-a impus ca fiind una dintre cele mai de încredere. În timp ce Prințesa poate că s-a confruntat cu unele critici în primele zile ale relației sale cu Prințul William, acum este considerată de mulți ca fiind una dintre cele mai dedicate.

Și, deși nu este complet lipsită de probleme, căsnicia fără scandaluri de până acum a familiei Wales și reputația nepătată a lui Kate Middleton i-au adus mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de timpul petrecut cu cei mai importanți oameni din viața ei - copiii regali. Potrivit expertului în relații publice Eddie Coram James, prințesa a beneficiat de mai mult timp liber în ultimele luni.

„Prințesa de Wales a rămas în linii mari fără controverse de ani de zile", a declarat domnul Coram James pentru Daily Express, conform Mirror. „Și-a ținut capul plecat, nu a făcut scandal, a muncit din greu și s-a dedicat unor cauze bune. Având în vedere contextul, desigur, presa i-a acordat un permis de liberă trecere"

Comentariile sale vin după ce Kate Middleton a rămas în Marea Britanie luna trecută pentru a fi alături de Prințul George, Charlotte și Louis, în timp ce William a călătorit la New York pentru Summit-ul anual al Premiului Earthshot - o cauză pe care cuplul regal a susținut-o. De asemenea, ea intenționează să lipsească de la ceremonia de decernare a premiului din Singapore din noiembrie, deoarece are grijă de copii.

Coram James a adăugat: „Când spune că vrea să lipsească de la Earthshot pentru a se concentra pe creșterea copiilor, oamenii au încredere că probabil așa este". Modul în care Kate și William au gestionat recentele critici și acuzații aduse de prințul Harry și Meghan pare să le fi adus un plus de favoruri din partea publicului, susține expertul.

Cuplul a făcut diverse afirmații bombă în ultimii ani, inclusiv afirmația din cartea de memorii a lui Harry, Spare, care susține că fratele său mai mare l-a atacat în timpul unei certuri din cauza lui Meghan. Familia Wales nu a abordat niciodată în mod direct aceste afirmații, deși o declarație publicată de Palatul Buckingham în lumina celebrului interviu cu Oprah din 2021 a spus că familia a fost "întristată" de dezvăluirile făcute.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg