Fără precedent! Nepotul Regelui Mihai a forțat ușa casei Majestății Sale și a agresat fizic 3 persoane

La o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitul Iosif, nepotul acestuia, respectiv Nicolae Medforth-Mills, s-a prezentat la domiciliu Majestății Sale pentru a-l vizita. Din păcate, fiind decăzut din drepturi, accesul nu i-a fost permis. De aici și până la un incident violent n-a fost decât un pas.

Regele Mihai și nepotul său, pe vremea când nu era decăzut din drepturile regale

Potrivit unui comunicat de presă emis chiar de către biroul de presă al Majestății Sale Regele Mihai 1, Nicolae Medforth-Mills a intrat într-o altercație fizică și verbală cu trei persoane aflate în slujba Regelui Mihai, după ce accesul în domiciliu i-a fost respins. ”În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

Citește și:

Fostul Principe Nicolae, îndurerat la catafalcul Reginei Ana VIDEO

Fostul Principe Nicolae: „Nu voi intra în acest joc murdar”

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.”, se arată scris în respectivul comunicat de presă emis de Biroul de presă al Majestății Sale.

Ca urmare a celor întâmplate, Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA