Fără precedent! Regina Elisabeta nu va participa la botezul strănepotului ei, Prințul Louis. Iată de ce!

Citeste tot despre:

,

Dacă la botezurile celorlalți strănepoți, respectiv Prințul George și Prințesa Charlotte, Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost prezentă, alături de familia regală, la cel al Prințului Louis va lipsi.

Regina Elisabeta nu va participa la botezul Prințului Louis

Potrivit presei britanice, nici Regina Elisabeta și nici soțul ei, Prințul Philip, nu vor participa la botezul Prințului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge. Și asta nu pentru că ar avea probleme de sănătate!

Chipurile, agenda reginei Elisabeta este una extrem de încărcată săptămâna aceasta, motiv pentru care este nevoită să absenteze la acest eveniment familial. Suverana se va îmbarca în trenul regal chiar azi, pentru a ajunge la Norfolk. Săptămâna aceasta, Regina va merge la ceremonia ce va marca centenarul RAF și va fi gazda președintelui american Donald Trump, la Windsor, vineri.

Aceasta a fost cea mai recentă apariție a Prințului Philip în public. La nunta prințului Harry

Cât despre Prințul Philip (97), acesta s-a retras din îndatoririle regale de anul trecut, așa că nu o va însoți pe regină la evenimentele publice, dar nici nu va marca o apariție publică, în cazul botezului Prințului Louis, lucru adus deja la cunoștință Ducilor de Cambridge.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA