Fascinantă în bleu! Regina Letizia susține creatorii spanioli purtând o altă rochie superbă

8 iunie, 2023

Fără doar și poate, orice apariție publică a reginei spaniole ne înseninează ziua.

Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, a participat ieri la ceremonia de închidere a conferinței Euros of Your Payroll de la Madrid, acolo unde a ținut și un discurs, și a arătat elegant, ca întotdeauna, în albastru deschis.

Regina a optat pentru o rochie bleu de la casa de modă spaniolă Adolfo Domínguez, iar fanii au fost extaziați, ca de obicei, decretând că soția Regelui Felipe este, fără doar și poate, cea mai stilată față regală din lume.

Letizia a mai purtat această rochie o singură dată, în septembrie 2021, pentru Premiile Naționale de Cultură de la Muzeul Prado. Ca accesorii, Regina Spaniei a optat pentru cerceii ei de la brandul Pepe Alba, modelul „Day and Night”, în valoare de circa 226 de euro. Pe lângă frumoșii ei cercei, Regina Letizia și-a completat ținuta cu o geantă de umăr din piele albă de la Furla. Aceasta este una dintre gențile preferate ale Reginei Letizia, spanioloaica fiind fotografiată frecvent purtând-o la evenimente, încă din 2018.

În ton cu rochia, Regina Letizia a ales o pereche de pantofi de la brandul Magrit, o combinație de piele și piele de căprioară, în culoarea ceaiului, pe care îi deține din 2019.

Interesant că această rochie cu vibe vesel aparține colecției toamnă-iarnă 2021 a designerului spaniol Adolfo Domínguez și costă în jur de 200 de euro. De altfel, nu este prima oară când frumoasa spanioloaică ne demonstrează că poate fi una dintre cele mai șic femei din lume purtând piese accesibile, pe care le combină cu accesorii atemporale, majoritatea acestora fiind alese din oferta caselor de modă naționale.

Mai mult, soția Regelui Felipe obișnuiește să poarte de mai multe ori aceleași piese vestimentare și, de fiecare dată, arată de parcă ar purta ceva nou. Ăsta da simț estetic deosebit!

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg