Fashion Icon! Uite ce ţinute a schimbat, ieri, Ducesa de Cambridge

23 noiembrie, 2016
kate middleton jpeg

Ieri, soţia Prinţului William a avut o zi cu adevărat plină. Dacă după amiază Kate a luat parte la un eveniment oficial la Muzeul Naţional de Istorie, pe înserat aceasta a fost prezentă la Place2Be Awards şi mai apoi la o gală caritabilă ţinută la London`s Mansion House. În orice caz, Ducesa de Cambridge a făcut faţă cu brio îndatoririlor regale şi a afişat, ca de fiecare dată, outfituri inspirate. Haideţi să vedem şi noi cu ce s-a îmbrăcat, mai exact, Kate, ieri, la cele trei evenimente la care şi-a făcut apariţia!

În prima parte a zilei a purtat rochia LK Bennett, în cea de-a doua rochia Preen, neagră.

Ei bine, la evenimentul de la Muzeul Naţional de Istorie, Kate a purtat o frumoasă rochie midi, care prezenta un imprimeu floral. Rochia respectivă este semnată de unul dintre designerii preferaţii ai Ducesei, respectiv LK Bennett, şi costa în jur de 375 de lire.

Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de stillettos şi cu cerceii în formă de frunze, semnaţi Kiki Lauren, pe care Kate îi are de foarte mult timp şi pe care îi îndrăgeşte destul. Ne place!

Pe seară, Kate a schimbat rochia LK Bennett cu o rochie Preen, care semănă destul de mult cu cea purtată în turneul regal din Canada, de anul acesta. Şi-a accesorizat această rochie cu o curea încrustată cu pietre sclipitoare, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi Prada. Aşa, da!

Vouă ce ţinută v-a plăcut mai mult?Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg