Felicitarea de Crăciun a familiei de Wales! Cât de înaltă e acum Prințesa Charlotte, care are 8 ani

11 decembrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat sâmbătă seara felicitarea de Crăciun 2023, iar aceasta pare desprinsă dintr-o ședință foto de revistă. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt adorabili!

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

Sâmbătă, Prințul William și Prințesa Kate Middleton, ambii în vârstă de 41 de ani, au lansat felicitarea anuală de Crăciun. În noua fotografie realizată de fotograful Josh Shinner cuplul a pozat alături de cei trei copii ai lor - Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. F

otografia clasică în stil portret alb-negru este o schimbare pentru William și Kate. Ei împărtășesc de obicei fotografii viu colorate, realizate în aer liber. Fotografia din acest an, care a fost făcută la Windsor, pare să fi fost realizată într-un studio. Se știe că familia de Wales și-a mutat reședința principală de la Londra la Windsor anul trecut.

În imagine, toți membrii frumoasei familii sunt asortați. Kate Middleton și Prințesa Charlotte poartă ambele blugi, în timp ce Prințul William, Prințul George și Prințul Louis sunt îmbrăcați în pantaloni de culoare închisă, mezinul familiei având chiar pantaloni scurți. În picioare, Charlotte și fratele ei mai mic, Louis, au în picioare adidași din pânză. Surprinzător e că în centrul fotografiei e Prințesa Charlotte, care e foarte înaltă și are și părul foarte lung.

Cât de important a fost 2023 pentru Prințul William și Kate Middleton

Anul acesta a fost semnificativ pentru William și Kate, cuplul obișnuindu-se cu rolurile lor ca Prinț și Prințesă de Wales. Locul central al lui William în linia de succesiune a fost subliniat în ziua încoronării Regelui Charles, când a îngenuncheat în fața tatălui său pentru a-i aduce un omagiu după ce a fost încoronat.

Prințul George a servit, de asemenea, ca paj de onoare pentru bunicul său în timpul încoronării din 6 mai de la Westminster Abbey și a intrat în istorie ca primul viitor monarh care a jucat oficial un rol în cadrul unei slujbe de încoronare. 

Cum a arătat felicitarea de Crăciun, anul trecut

Anul trecut, Prințul William și Prințesa Kate Middleton și-au surprins fanii cu cea mai dezinvoltă felicitare de Crăciun de până acum. Poza drăguță a fost făcută de Matt Porteous în 2022 în Norfolk și arată familia ținându-se de mână în timpul unei plimbări însorite. Prințul și Prințesa de Wales sunt cunoscuți pentru că petrec vacanțele școlare și weekend-urile cu copiii lor la Anmer Hall, casa lor de țară din Norfolk, și se spune că este locul unde Kate se simte cel mai bine.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg