Felicitarea de Crăciun a familiei de Wales! Cât de înaltă e acum Prințesa Charlotte, care are 8 ani

11 decembrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat sâmbătă seara felicitarea de Crăciun 2023, iar aceasta pare desprinsă dintr-o ședință foto de revistă. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt adorabili!

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

Sâmbătă, Prințul William și Prințesa Kate Middleton, ambii în vârstă de 41 de ani, au lansat felicitarea anuală de Crăciun. În noua fotografie realizată de fotograful Josh Shinner cuplul a pozat alături de cei trei copii ai lor - Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. F

otografia clasică în stil portret alb-negru este o schimbare pentru William și Kate. Ei împărtășesc de obicei fotografii viu colorate, realizate în aer liber. Fotografia din acest an, care a fost făcută la Windsor, pare să fi fost realizată într-un studio. Se știe că familia de Wales și-a mutat reședința principală de la Londra la Windsor anul trecut.

În imagine, toți membrii frumoasei familii sunt asortați. Kate Middleton și Prințesa Charlotte poartă ambele blugi, în timp ce Prințul William, Prințul George și Prințul Louis sunt îmbrăcați în pantaloni de culoare închisă, mezinul familiei având chiar pantaloni scurți. În picioare, Charlotte și fratele ei mai mic, Louis, au în picioare adidași din pânză. Surprinzător e că în centrul fotografiei e Prințesa Charlotte, care e foarte înaltă și are și părul foarte lung.

Cât de important a fost 2023 pentru Prințul William și Kate Middleton

Anul acesta a fost semnificativ pentru William și Kate, cuplul obișnuindu-se cu rolurile lor ca Prinț și Prințesă de Wales. Locul central al lui William în linia de succesiune a fost subliniat în ziua încoronării Regelui Charles, când a îngenuncheat în fața tatălui său pentru a-i aduce un omagiu după ce a fost încoronat.

Prințul George a servit, de asemenea, ca paj de onoare pentru bunicul său în timpul încoronării din 6 mai de la Westminster Abbey și a intrat în istorie ca primul viitor monarh care a jucat oficial un rol în cadrul unei slujbe de încoronare. 

Cum a arătat felicitarea de Crăciun, anul trecut

Anul trecut, Prințul William și Prințesa Kate Middleton și-au surprins fanii cu cea mai dezinvoltă felicitare de Crăciun de până acum. Poza drăguță a fost făcută de Matt Porteous în 2022 în Norfolk și arată familia ținându-se de mână în timpul unei plimbări însorite. Prințul și Prințesa de Wales sunt cunoscuți pentru că petrec vacanțele școlare și weekend-urile cu copiii lor la Anmer Hall, casa lor de țară din Norfolk, și se spune că este locul unde Kate se simte cel mai bine.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg