Felicitarea de Crăciun a familiei de Wales! Cât de înaltă e acum Prințesa Charlotte, care are 8 ani

11 decembrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat sâmbătă seara felicitarea de Crăciun 2023, iar aceasta pare desprinsă dintr-o ședință foto de revistă. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt adorabili!

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

Sâmbătă, Prințul William și Prințesa Kate Middleton, ambii în vârstă de 41 de ani, au lansat felicitarea anuală de Crăciun. În noua fotografie realizată de fotograful Josh Shinner cuplul a pozat alături de cei trei copii ai lor - Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. F

otografia clasică în stil portret alb-negru este o schimbare pentru William și Kate. Ei împărtășesc de obicei fotografii viu colorate, realizate în aer liber. Fotografia din acest an, care a fost făcută la Windsor, pare să fi fost realizată într-un studio. Se știe că familia de Wales și-a mutat reședința principală de la Londra la Windsor anul trecut.

În imagine, toți membrii frumoasei familii sunt asortați. Kate Middleton și Prințesa Charlotte poartă ambele blugi, în timp ce Prințul William, Prințul George și Prințul Louis sunt îmbrăcați în pantaloni de culoare închisă, mezinul familiei având chiar pantaloni scurți. În picioare, Charlotte și fratele ei mai mic, Louis, au în picioare adidași din pânză. Surprinzător e că în centrul fotografiei e Prințesa Charlotte, care e foarte înaltă și are și părul foarte lung.

Cât de important a fost 2023 pentru Prințul William și Kate Middleton

Anul acesta a fost semnificativ pentru William și Kate, cuplul obișnuindu-se cu rolurile lor ca Prinț și Prințesă de Wales. Locul central al lui William în linia de succesiune a fost subliniat în ziua încoronării Regelui Charles, când a îngenuncheat în fața tatălui său pentru a-i aduce un omagiu după ce a fost încoronat.

Prințul George a servit, de asemenea, ca paj de onoare pentru bunicul său în timpul încoronării din 6 mai de la Westminster Abbey și a intrat în istorie ca primul viitor monarh care a jucat oficial un rol în cadrul unei slujbe de încoronare. 

Cum a arătat felicitarea de Crăciun, anul trecut

Anul trecut, Prințul William și Prințesa Kate Middleton și-au surprins fanii cu cea mai dezinvoltă felicitare de Crăciun de până acum. Poza drăguță a fost făcută de Matt Porteous în 2022 în Norfolk și arată familia ținându-se de mână în timpul unei plimbări însorite. Prințul și Prințesa de Wales sunt cunoscuți pentru că petrec vacanțele școlare și weekend-urile cu copiii lor la Anmer Hall, casa lor de țară din Norfolk, și se spune că este locul unde Kate se simte cel mai bine.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg