Ce diferență față de anul trecut! Albert și Charlene de Monaco au pozat festiv alături de copiii lor

28 decembrie, 2022

Nu putem să uităm nefericitul Crăciun al familiei de Monaco, de anul trecut, atunci când Prințesa Charlene era internată într-o clinică din Elveția, iar gemenii ei au petrecut sărbătorile doar cu tatăl lor, Prințul Albert.

Situația stă cu totul altfel anul acesta, când Charlene, Albert și gemenii Jacques și Gabriella sunt împreună, mai uniți ca niciodată, așa cum arată și felicitarea lor de Crăciun, dată publicității recent.

Ei bine, Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au lansat, pe 25 decembrie, pe rețelele de socializare o serie de imagini video și un mesaj cu urări de Crăciun și de Anul Nou.

Postarea, încărcată pe contul oficial de Instagram al familiei monegasce, îi arată pe Albert, în vârstă de 64 de ani, Charlene, în vârstă de 44 de ani, și pe gemenii de opt ani ai cuplului, Gabriella și Jacques, în ținute festive, fiind fotografiați în fața unui brad de Crăciun superb împodobit.

Înainte de Crăciun, Charlene de Monaco a dat din casă și a povestit cum decurg ostilitățile la palat, înainte de venirea Moșului. 

Prințesa Charlene a declarat pentru revista franceză Point de Vue că gemenii de Monaco „îi lasă întotdeauna un pahar cu lapte și prăjituri Moșului, precum și apă și iarbă pentru renul lui”. Ea a adăugat că, în dimineața de Crăciun, familia deschide împreună cadourile, într-un salon din Palat.

„Ne adunăm cu toții în jurul bradului. Soțul meu, când este cu Jacques și Gabriella, este cel mai fericit și caută mereu să poarte ceva festiv pentru această ocazie.”

Situația este, așadar, una mult mai fericită decât cea de anul trecut, atunci când Charlene de Monaco se afla în convalescență într-o clinică elvețiană, acolo unde a petrecut, de altfel, și Crăciunul, fiind vizitată, ce-i drept, de Albert și de cei doi copii ai lor, în Ajun.

Acum, ne bucurăm s-o revedem pe Charlene reunită cu familia ei în această perioadă festivă.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg