Felipe și Letizia în intimitate. Au un conac privat, cu o surpriză la subsol

23 august, 2024

Și regii au nevoie de un cuibușor de nebunii. Cum arată locul secret al suveranilor spanioli?

Regina Letizia are o cameră specială la subsolul casei. FOTO: Casa Majestății Sale
Regina Letizia are o cameră specială la subsolul casei. FOTO: Casa Majestății Sale

Toată lumea vorbește despre Palatul Zarzuela, dar puțini știu că nu acolo locuiesc Regele Felipe și Regina Letizia. Suveranii spanioli folosesc clădirea principală pentru recepții sau acte oficiale. Chiar alături se află așa-numitul Pavilion al Prințului Felipe și unde locuiește cuplul. Și într-adevăr, este un conac de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

Casa monarhilor iberici nu iese în evidență prin austeritatea sa. Este o clădire veche cu mai multe etaje, o grădină privată și chiar un subsol unde Letizia își ascunde cel mai de preț secret. Practic, imediat ce intri în casă, găsești biroul lui Felipe și cel al asistentului său. Există, de asemenea, o mică cameră de zi, un dormitor și o baie.

În partea de sus a scărilor se află zona privată. Acesta este etajul unde Prințesa Leonor și Infanta Sofia au camerele lor, acum mai mult goale, de când fetele au ajuns la vârsta studenției și sunt mai mult plecate la cursuri. Tot aici se află și dormitorul principal al regilor, în care se presupune că dorm încă împreună - în ciuda zvonurilor recente de infidelitate, care le-au perturbat liniștea familială. Evident, ca în orice casă, există câteva băi și două dressing-uri. 

După cum explică publicația spaniolă „Semana”, Regina Letizia „are o cameră imensă în care păstrează fiecare articol de îmbrăcăminte pe care l-a purtat la evenimente oficiale sau private. Se compune dintr-o parte deschisă, rafturi, bare și umerașe...”, explică ei. „De la început, are fiecare dintre modelele sale separate în ordine cromatică. Ceva logic și foarte folosit în sectoarele de retail, textile și modă”, spune Jesús Reyes revistei menționate.

Semisubsolul găzduiește bucătăriile și camerele de serviciu. Se pare că acolo locuiesc mai mulți angajați dedicați curățeniei și întreținerii locuinței regilor. Marea surpriză, fără îndoială, se află în subsolul casei. Subsolul ascunde locul în care Letizia își păstrează toate rochiile la o anumită temperatură. Este „un loc care nu este foarte accesibil și unde există încă mari secrete...”.

FOTO: Casa Majestății Sale, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG