Felipe și Letizia, la restaurant cu fiica Leonor! Viitoarea regină a Spaniei nu s-a îmbrăcat pretențios

28 martie, 2024

Prințesa Leonor a Spaniei a fost surprinsă alături de părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia, luând masa în oraș. Tânăra în vârstă de 18 ani are vacanță, căci duminică sărbătorește Paștele Catolic.

Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei se bucură de reuniunea cu Prințesa Leonor, care face armata la Academia Militară Generală a Armatei Spaniole. Moștenitoarea tronului spaniol e acum în vacanță cu ocazia Paște Catolic și se află deja alături de părinții ei, care au călătorit în Zaragoza pentru a o lua și a se întoarce împreună acasă.

În drumul lor spre Madrid, Regele Felipe și Regina Letizia s-au oprit la restaurantul hotelului El Patio, unde au luat masa și s-au fotografiat cu o parte din personalul hotelului.

Prințesa Leonor a fost cea care a atras atenția, a purtat o jachetă neagră, o eșarfă cu un fular mare în carouri în tonuri deschise, adidași albi și părul prins într-o coadă. Regina Letizia a optat pentru o ținută cu pantaloni și sacou și același pulover ca și fiica ei, dar cu culorile schimbate. În spatele lor a fost Regele Felipe. 

Restaurantul s-a bucurat de vizita familiei regale spaniole, pe pagina oficială de Instagram echipa a și postat un mesaj: „Ieri (n.r. marți) am avut parte de o vizită foarte specială, a fost o onoare să vă primi, vă mulțumim că ne-ați ales".

Potrivit lui Eduardo Martínez, proprietarul Hotelului El Patio, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei, alături de Prințesa Leonor, nu și-au anunțat vizita, au avut o apariție surpriză la restaurantul lor care e situat în zona rurală din Aragón, între Calatayud și Zaragoza. Acest restaurant, aflat în mijlocul autostrăzii A-2, este de obicei locul ales de majoritatea călătorilor pentru a face o pauză pe drum, iar familia regală l-a ales pentru a se odihni înainte de a-și continua călătoria spre Madrid.

„Au decis să mănânce ceva, nu au ales ceva prea complicat, șuncă, calamari, totul în porții mici", a mai explicat patronul restaurantului. „Angajații noștri au vrut să imortalizeze acest moment, a fost un motiv de mândrie și au acceptat cu ușurință să se fotografieze", a mai adăugat el. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg