Felul preferat de mâncare al lui Kate Middleton! E foarte delicios și simplu de preparat

2 august, 2023

Kate Middleton a povestit că de multe ori preferă să mănânce curry de la diverse restaurante, care este, de asemenea, surprinzător de ieftin de preparat acasă.

Kate Middleton (19) jpg

Kate Middleton a spus că "iubește curry și condimentele" în timpul unei călătorii la începutul acestui an la Birmingham, împreună cu Prințul William, care a recunoscut că preferă opțiuni mai blânde, adăugând: "Eu prefer masala".

Cuplul regal a mai mărturisit că "încearcă în secret o mulțime de localuri cu curry din toată țara". În plus, Kate Middleton a adăugat că și copiii iubesc mult mâncarea indiană.

În timpul călătoriei la Birmingham, în aprilie anul trecut, Kate Middleton și Prințul William au vizitat o casă unde se prepară curry. Au fost și întrebați ce știu despre această delicatesă, iar William a spus: „Catherine poate să o mănânce" și a adăugat: „Eu încep să transpir".

William și Kate au încercat, de asemenea, să gătească mâncare indiană și să își arate abilitățile în bucătărie. Prințul nu prea a reușit: „Oh! Nu a mers prea bine!", lucru confirmat și de bucătarii prezenți în restaurant: „Este clar că el nu se prea pricepe. (...) Dar abilitățile doamnei au fost fantastice”.

Rețele cu curry nu sunt nici greu de făcut acasă, nici foarte scumpe. Site-ul Food52 împărtășește o rețetă "ieftină, sănătoasă și delicioasă" de curry cremos de pui, care poate fi făcută cu mai puțin de 10 lire sterline și care servește patru persoane, ceea ce înseamnă 2,5 lire sterline de persoană, relatează Express

Ingrediente: Două linguri de ulei de canola sau vegetal

Doi căței de usturoi proaspeți, tocați mărunt

O ceapă galbenă mare, tocată mărunt

Două 1/2 lingurițe de pudră de curry

Două lingurițe de chimen măcinat

1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobit

O linguriță de turmeric măcinat

O jumătate de kilogram de piept de pui dezosat, tăiat în bucăți 

1/2 linguriță de pastă de tomate

O cană de lapte de cocos

Două lingurițe de sare kosher

O cană de apă fierbinte (opțional)

Mod de preparare: Într-un wok, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți-o timp de șase până la opt minute sau până când devine transparentă. Adăugați usturoiul și gătiți încă două minute. Adăugați chimenul, turmericul, o linguriță de pudră de curry, fulgii de ardei roșu și o linguriță de sare. Gătiți timp de un minut. Adăugați pasta de tomate.

Se amestecă pentru a se omogeniza. Aruncați bucățile de pui în restul de pudră de curry, asezonați cu sare și piper. Adăugați în wok și gătiți timp de aproximativ cinci-șase minute, până când exteriorul este auriu. Turnați laptele de nucă de cocos în wok - dacă laptele de nucă de cocos s-a separat de grăsime, turnați lichidul și adăugați o lingură sau două de grăsime până când obțineți consistența cremoasă pe care o doriți. Fierbeți la foc mic, neacoperit, amestecând din când în când, timp de șapte minute sau până când puiul este bine fiert. Adăugați apă fierbinte dacă nu este suficient lichid, deoarece s-a fiert. Serviți fierbinte cu orez alb, dacă doriți. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg