Femei la palat. În fața cui trebuie să facă Meghan reverențe și cine-i va face ei?

Citeste tot despre:

, ,

E clar că Meghan Markle va trebui să-și însușească eticheta regală odată ce va deveni cetățean britanic, dar este interesat de văzut cui mai trebuie să-și prezinte aceasta omagiile în afară de Regină, Prințul Philip și cei doi moștenitori ai tronului.

Căci da, la palatul regal britanic, tradiția cere și azi, în anul de grație 2017, ca femeile să facă reverențe ca-n filmele de epocă în fața celor care se află deasupra lor, în rang.

Iar ca logodnică a Prințului Harry, al cincilea și, după nașterea celui de-a treilea copil Cambridge, al șaselea în ordinea de succesiune la tron, Meghan Markle are ceva femei cu statut regal în fața cărora trebuie să se plece. Să le aflăm!

Kate Middleton&Camilla

Viitoare regină, Ducesa de Cambridge trebuie să fie respectată, așa că Meghan va trebui să facă reverență în fața ei, fie că e împreună cu William, fie singură. La fel se va întâmpla și cu Camilla, soția Prințului Charles.

Sophie, Contesă de Wessex, soția Prințului Edward

Meghan trebuie să-i facă reverență doar când soțul acestei foste femei de rând se află lângă ea. Altfel, nu. Asta pentru că prezența soților cu sânge albastru validează statutul femeilor la casa regală.

Prințesa Anne

Da, Meghan va trebui să facă reverențe în fața ei, aceasta fiind fiica suveranei.

Prințesele Eugenie și Beatrice

Când e singură cu fiicele Prințului Andrew, actrița este cea care va face reverențe. Dacă Meghan este în prezența lui Harry, obligația le revine surorilor.

Zara Phillips

Fiica Prințesei Anne, chiar dacă are sânge albastru, se va afla sub Meghan pe linia de succesiune la tron, iar asta înseamnă că Zara va trebui să se plece în fața americancei, atunci când aceasta este cu Harry.

Prințesa Alexandra

Verișoara Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 80 de ani, este unul dintre seniorii regali mai puțin cunoscuți, dar foarte respectați la palat. Meghan va trebui să-și prezinte respectele când se află în prezența acesteia.

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge

Nu este cazul acum, când prințesa are doar doi ani, dar când Charlotte va mai crește, Meghan va trebui să-i prezinte respectele.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA