Femeia de dinainte de Letizia. Norvegianca pe care Felipe a iubit-o mult, dar nu era potrivită ca regină

19 septembrie, 2024

Regele Felipe al Spaniei este căsătorit de 20 de ani cu Letizia, mariaj din care au provenit două fiice superbe, Leonor și Sofia.

Înainte ca suveranul să-i spună DA, în 2004, jurnalistei Letiziei Ortiz, acesta a avut parte de o serie de iubiri mai mult sau mai puțin intense, toate comentate detaliat în presa acelor vremuri.

Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg

Cine a fost, așadar, femeia de dinaintea Reginei Letizia, acea iubită care era cât pe ce să ajungă la altar cu cel mai dorit burlac din Spania?

Ei bine, modelul norvegian Eva Sannum a fost ultima care i-a cucerit inima, înainte ca Letizia să-l pretindă definitiv. Cu tânăra nordică, pe atunci Prințul Felipe a avut cea mai lungă și mai controversată relație a sa. Se vorbea chiar că aceștia că vor ajunge la altar, dar spaniolii nu au fost de acord cu originea nordică a viitoarei lor regine.

Povestea Evei și a lui Felipe a început în vara anului 1997, când cei doi s-au întâlnit la o petrecere la Oslo, organizată de Prințul Haakon al Norvegiei. Câteva luni mai târziu, Eva s-a mutat la Madrid pentru a lucra într-o agenție de modeling ce aparținea unui prieten de-al lui Felipe, în timp ce-și continua studiile în comunicare.

Din acel moment, cei doi au început să se întâlnească în secret. Doi ani mai târziu, aceștia apăreau pe coperta revistei „Hola”, fiind fotografiați îmbrățișați în vacanță la Taj Mahal.

Casa Regală spaniolă n-a fost deloc fericită cu această relație a lui Felipe, lucru care s-a repetat și în cazul Letiziei, întrucât Juan Carlos și Sofia nu acceptau femei de rând în familia regală. 

Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum Hola jpg

În plus, relația lor a fost marcată de un scandal legat de fotografiile topless pe care le făcuse iubita prințului, care obișnuia să pozeze în lenjerie intimă. După patru ani lungi și intenși, Felipe a încheiat, în sfârșit, relația cu Eva, care lucrează în prezent drept consultant în comunicare și locuiește la Oslo, declarându-se fericită că trăiește în anonimat și n-a ajuns regină.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg