Femeile din spatele Regelui Charles al III-lea. Cele patru magnifice, doamnele de nădejde din umbra monarhului

3 octombrie, 2022
Camilla și Catherine, Profimedia jpg

Știm cu toții zicala ”În spatele oricărui bărbat puternic, se află o femeie și mai puternică.”

Ei bine, Regele Charles are un fel de super putere, căci a fost crescut și pregătit de una dintre cele mai puternice femei ale lumii, iar acum se bucură de sprijinul de nădejde a patru doamne, nu una.

Cel mai în vârstă monarh încoronat vreodată, Regele Charles este puternic susținut, iar domnia sa se anunță interesantă, căci energia feminină de la tronul Marii Britanii nu s-a dispat, odată cu decesul Reginei, ci tocmai, s-a întărit și mai mult, cu cele patru figuri feminine care îi sunt alături, activ.

În primul rând, Regina Consoartă Camilla, care îi este sprijin moral, dar și omul care știe și poate să-l tempereze pe uneori năvalnicul rege. Recent el și-a pierdut cumpătul din cauza unui pix defect, în timp ce Camilla a dovedit diplomație și elegant a schimbat ustensila de scris.

camilla profimedia jpg

Regina consoartă este marea iubire a lui Charles, iubire care a trecut probele timpului, ale opoziției familiei regale, a faptului că Charles s-a însurat cu Diana. Orice ar fi fost, au fost de nedespărțit.

Potrivit autoarei regale Tina Brown, sunt complementari, suflete pereche, au pasiuni comune, iubesc aceleași lucruri.

A doua mare doamnă din umbra Regelui este carismatica, inegalabila Prințesă de Wales, fostă Ducesă de Cambridge, superbissimma Kate Middleton, viitoare regină consoartă. Îi leagă acum un fir deosebit, intangibil. Kate a preluat titlul fostei soții, regretata Prințesă Diana. Prima Prințesă de Wales de la moartea tragică a mamei lui William și Harry.

Kate Middleton, Prințesa de Wales (9) jpg

Potrivit lui Brown, Catherine este stânca monarhiei acum, pe umerii se reazămă credibilitatea și puterea familiei regale. ”Dacă nu ar exista această tânără magnifică, educată, modernă, consistentă, totul s-ar prăbuși”, a scris Tina Brown în “The Palace Papers”.

Kate Middleton (3) jpg

Prințesa Anne

Discreta și singură fiică a Elisabetei a II-a, sora Regelui este și ea o piesă importantă din puzzle-ul monarhiei britanice. Mai mică cu doar doi ani decât Charles, Anne este un membru regal activ, carismatic, o prințesă care merge în toate vizitele oficiale programate și o face cu succes. Doar anul trecut a participat la 387 de angajamente, iar asta este o victorie a Casei Regale, căci sunt puțini și se împart cum pot. Greul îl duce Anne, implicată în numeroase fundații de caritate și evenimente de într-ajutorare.

Prințesa Anne, nedezlipită de sicriul mamei sale (3) jpg

Alteța Sa regală nu s-a desprins de lângă sicriul mamei sale, iar moartea sa a fost o mare suferință pentru ea. Între Anne și Charles există o puternică legătură de familie.

Și ultima, dar nu cea din urmă, rafinata Sophie, Ducesa de Wessex, nora preferată a regretatei Regine.

Sophie Wessex, dărâmată de situație (4) jpg

Aceasta devenise și prietena apropiată a suveranei, confidenta ei. Sophie știe multe lucruri de la Regină și-l poate ajuta pe Charles. Este soția Prințului Edward, mezinul Reginei Elisabeta și al Prințului Philip.

Regele are de asemenea un respect deosebit pentru Sophie și pentru locul special pe care îl ocupa în inima mamei lui. Se spune că ducesa era ”stânca” Reginei. Ne așteptăm ca acum să devină un ajutor de nădejde al noului monarh.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg