Figura feminină care-i aduce alinare lui Kate în lupta cu cancerul: au locuit împreună la 20 de ani

27 martie, 2024

Prințesa de Wales se va baza pe legătura ei extrem de strânsă cu sora ei mai mică, Pippa, în această perioadă în care se luptă cu cancerul.

pippa kate jpeg

Conform comentatorului regal Richard Fizwilliams, familia ei unită este „absolut esențială” pentru Kate Middleton, în acest moment cheie.

„Știm că prințesa are o familie foarte apropiată de ea, care-o susține și, în al doilea rând, știe să fie discretă. Familia Middleton este, în mod clar, o parte foarte, foarte importantă din viața ei și a lui William. În acest moment, aceasta este absolut esențială, aș spune. Există o legătură extraordinar de puternică între Kate și părinții și frații ei și, în plus, aceștia trăiesc în apropiere sau relativ aproape de ea”, declară comentatorul pentru The Sun.

Chiar dacă, acum, cele două au familiile lor, Kate și Pippa, ultima în vârstă de 40 de ani, au avut dintotdeauna o legătură strânsă. Puțini știu că, la circa 20 de ani, cele două surori au împărțit un apartament în cartierul Chelsea din Londra. Chiar și azi, Pippa locuiește în apropiere de casa Prințesei de Wales, Adelaide Cottage din Windsor.

Este de înțeles că viitoarea regină se va baza și acum pe sprijinul surorii ei, într-un moment în care ea și familia ei trec printr-o perioadă dificilă.

În ultimii ani, sora prințesei a ieșit din lumina reflectoarelor și se dedică acum familiei pe care o are cu soțul ei, James Matthews, cei doi fiind părinți a trei copii: Arthur, Grace și Rose.

Chiar înainte de a împlini 40 de ani, Pippa și familia sa s-au mutat din casa lor de 17 milioane de lire sterline din Chelsea într-o fermă mai discretă din Berkshire, acolo unde ea și Kate și-au petrecut o bună parte din copilărie.

Chiar dacă viața lui Kate a luat o turnură spectaculoasă odată cu căsătoria ei cu Prințul William, legătura ei puternică cu Pippa nu a fost afectată de existența sa regală.

Pippa a declarat în 2014 că ea și Kate „petrec mult timp împreună”, în ciuda presiunilor și responsabilităților cu care se confruntă sora ei.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg