Fiica cea mare a lui Nicolae al României a împlinit 8 ani

14 februarie, 2024

Micuța Iris Anna trăiește departe de tatăl ei, fiind crescută doar de mama sa, la Brașov.

Nicoleta Cîrjan este mama fiicei celei mari a nepotului Regelui Mihai. FOTO: Facebook
Nicoleta Cîrjan este mama fiicei celei mari a nepotului Regelui Mihai. FOTO: Facebook

Nepotul Regelui Mihai e fericitul părinte a doi copii cu soția sa, Alina-Maria de Roumanie, micuții Maria-Alexandra și Mihai. Însă nu trebuie să uităm că Nicolae al României mai are un copil, pe Iris Anna, fetița născută din relația avută în trecut cu o fostă colaboratoare, Nicoleta Cîrjan (38).

Prima strănepoată a Regelui Mihai s-a născut pe 9 februarie 2016 și merge deja în clasa întâi la Școala Liberă Waldorf Sophia din Brașov - orașul natal în care mama ei s-a întors definitiv înainte de-a o aduce pe lume, după zece ani în care locuise la București. La cei 8 ani ai săi, Iris Anna este o fetiță cu păr blond foarte zâmbitoare, căreia îi plac mult animalele și sportul în aer liber, precum schiul și săniușul, dar la fel de mult încă îi plac rochițele de prințesă.

„Azi e (și) ziua mea. Am împlinit 8 ani de când sunt mami. What a bumpy, wonderful ride! Și ce familie mare s-a țesut în jurul ei. Mulțumesc, dragii mei, cei care mi-ați fost alături în tot timpul acesta. Uite ce frumos a crescut fetița noastră! La mulți ani, Iris Anna!”, a scris mama ei într-un mesaj postat pe Facebook chiar de ziua fetiței, pe 9 februarie.

De altfel, Nicoleta Cîrjan, care a lucrat în trecut în presă, ca specialist în comunicare, ori în proiecte de tipul Green Revolution și Electric Castle, iar acum e angajată a Primăriei Brașov, la biroul de Relații Externe, Turism și Evenimente, este foarte implicată în educația ei și în formarea sa în tot ce ține de respectul pentru mediu și un stil de viață curat și sănătos.

Nicoleta își crește singură fiica, mama ei decedând în urmă cu câțivi ani. Și, din păcate, în noiembrie 2023, fetele și-au pierdut și prietenul blănos, un câine din rasa labrador pe care-l iubeau foarte mult.

Fetița a venit pe lume în 2016, stârnind o mare controversă în jurul lui Nicolae al României, care a recunoscut-o legal abia la trei ani după naștere, în urma unui test de paternitate.

Într-un mesaj postat de Ziua internațională a fetelor, Nicoleta Cîrjan transmitea un mesaj grăitor: „O serbez pe aceasta superbitate, care este cel puțin la fel de deșteaptă și de bună la suflet, pe cât este de frumoasă. Cea mai bună decizie pe care am luat-o în această viață a fost să îi permit să vină pe lume.”

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg