Fiicele Regelui Felipe, mai frumoase ca oricând la confirmarea Infantei Sofia. Letizia s-a asortat cu ele

26 mai, 2023

Regele Felipe și Regina Letizia au sărbătorit, ieri, confirmarea catolică a fiicei lor mici, Infanta Sofia, ocazie cu care membrii regali spanioli s-au coordonat în nuanțe de roz.

Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg

Cei patru au participat la slujba religioasă de la Biserica Asunción de Nuestra Señora din localitatea Aravaca de lângă Madrid. Lor li s-au alăturat mama lui Felipe, Regina Sofia, și părinții Reginei Letizia.

Arătându-și legătura strânsă de surori, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au fost fotografiate ținându-se de mână când au ajuns la biserică. Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, care își va termina studiile liceale în această vară, a purtat o superbă salopetă fucsia cu decupaje pentru ziua ei cea importantă.

Sora ei mai mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a îmbrăcat o rochie midi cu imprimeu floral, în timp ce Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, a arătat elegantă într-o bluză pastel și pantaloni albi de la Boss. Frumoasa regină spaniolă și-a completat ținuta sofisticată cu niște cercei aurii și o geantă din piele albă cu un lanț auriu.

Și Regele Felipe a fost foarte chipeș în costumul lui închis la culoare, la care a ales o cravată lila, în ton cu ținutele soției și ale fiicelor sale.

În urma ceremoniei, Regina Letizia, mama acesteia, Paloma, și soacra ei, fosta Regină Sofia, au ieșit braț la braț din biserică, semn că animozitatea dintre soția lui Felipe și mama acestuia este istorie.

Confirmarea Infantei Sofia vine la doar câteva zile după ceremonia de absolvire a Prințesei Leonor de la Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, de sâmbăta trecută, ocazie cu care curtea spaniolă s-a mutat, timp de o zi, pe tărâm britanic, pentru a-i fi alături moștenitoarei tronului. 

Văzând aceste fotografii de la ceremonia de confirmare catolică a mezinei Sofia nu putem să nu remarcăm, încă o dată, cât de frumoase sunt fiicele regelui spaniol...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg