Fiicele Regelui Felipe, mai frumoase ca oricând la confirmarea Infantei Sofia. Letizia s-a asortat cu ele

26 mai, 2023

Regele Felipe și Regina Letizia au sărbătorit, ieri, confirmarea catolică a fiicei lor mici, Infanta Sofia, ocazie cu care membrii regali spanioli s-au coordonat în nuanțe de roz.

Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg

Cei patru au participat la slujba religioasă de la Biserica Asunción de Nuestra Señora din localitatea Aravaca de lângă Madrid. Lor li s-au alăturat mama lui Felipe, Regina Sofia, și părinții Reginei Letizia.

Arătându-și legătura strânsă de surori, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au fost fotografiate ținându-se de mână când au ajuns la biserică. Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, care își va termina studiile liceale în această vară, a purtat o superbă salopetă fucsia cu decupaje pentru ziua ei cea importantă.

Sora ei mai mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a îmbrăcat o rochie midi cu imprimeu floral, în timp ce Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, a arătat elegantă într-o bluză pastel și pantaloni albi de la Boss. Frumoasa regină spaniolă și-a completat ținuta sofisticată cu niște cercei aurii și o geantă din piele albă cu un lanț auriu.

Și Regele Felipe a fost foarte chipeș în costumul lui închis la culoare, la care a ales o cravată lila, în ton cu ținutele soției și ale fiicelor sale.

În urma ceremoniei, Regina Letizia, mama acesteia, Paloma, și soacra ei, fosta Regină Sofia, au ieșit braț la braț din biserică, semn că animozitatea dintre soția lui Felipe și mama acestuia este istorie.

Confirmarea Infantei Sofia vine la doar câteva zile după ceremonia de absolvire a Prințesei Leonor de la Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, de sâmbăta trecută, ocazie cu care curtea spaniolă s-a mutat, timp de o zi, pe tărâm britanic, pentru a-i fi alături moștenitoarei tronului. 

Văzând aceste fotografii de la ceremonia de confirmare catolică a mezinei Sofia nu putem să nu remarcăm, încă o dată, cât de frumoase sunt fiicele regelui spaniol...

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg
Prințesa Diana, Frances Shand Kydd  sursa   GettyImages jpg
Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg
Printul George are o proprietate in Romania jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
regele charles (1) jpg
George și Charlotte jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg