Fișa medicală a Prințesei Kate, vânată de unii angajați ai clinicii unde s-a operat. Alertă de securitate

20 martie, 2024

Inevitabilul s-a produs. Pe fondul isteriei publice legată de problemele medicale ale Prințesei de Wales, cineva din personalul medical al clinicii unde a fost operată a încercat să îi acceseze fișa medicală.

Kate Middleton 15 noiembrie (4) jpg

Cineva din personalul medical a încercat să acceseze dosarul confidențial al lui Kate, e alertă la Palat

Prințesa de Wales a fost tratată la clinica privată din Londra în ianuarie, dar acum London Clinic se confruntă cu o serioasă alertă de securitate.

O încălcare a confidențialității ar fi avut loc la clinica de lux în care Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie. Drept urmare, o anchetă a fost declanșată la Clinica din Londra, după ce a apărut alerta că cel puțin un membru al personalului medical a încercat să acceseze dosarele medicale private ale lui Kate.

O persoană din interiorul spitalului a declarat pentru ”The Mirror”: „Este o breșă majoră de securitate, incredibil de dăunătoare pentru spital, având în vedere reputația fără pată de până acum a London Clinic de a-i trata pe membrii familiei regale. Directorii instituției medicale au contactat Palatul Kensington imediat după ce incidentul le-a fost adus la cunoștință și au dat asigurări că vor conduce o anchetă amănunțită și completă. Întregul personal medical al London Clinic este în șoc, tulburat de acuzații și dezamăgit că un coleg de încredere de-ai lor ar fi recurs la o asemenea încălcare a încrederii și a eticii”.

Palatul a oferit și el un răspuns tranșant: ”Este strict problema clinicii din Londra! Trebuie să gestioneze situația”, scrie publicația HELLO!.

Kate Middleton a fost internată 13 zile în spitalul privat London Clinic după operația sa din 16 ianuarie. Detaliile medicale despre starea prințesei nu au fost nici până acum dezvăluite, dar Palatul Kensington a precizat anterior că soția Prințului William nu are cancer, dar că își dorește foarte mult ca detaliile sale medicale personale să rămână private. Pe de altă parte, există o curiozitate fenomenală legată de starea Prințesei Kate, care îi poate împinge pe anumiți patroni de publicații să recurgă și la gesturi mai puțin morale, cum ar fi acesta: să plătească un doritor din interior, care să le caute informațiile.

Încet, încet, pare că se adeveresc spusele lui Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, care vede o asemănare între hăituirea lui Kate cu cea cu care se confrunta și Lady Di, în urmă cu zeci de ani.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg