Fiul cel mic al Prințesei Caroline de Monaco, mai chipeș ca oricând

Fiului cel mic al Prințesei Caroline de Monaco îi merge bine de când s-a căsătorit cu italianca Beatrice Borromeo în 2015, iar transformarea lui fizică este o dovadă în acest sens.

Pierre Casiraghi, înainte de regată
La Clubul Nautic din Palma de Mallorca

Da, chiar dacă nu suntem mari fani ai trendului barbă, lui Pierre Casiraghi îi stă minunat cu acest nou look ceva mai păros, afișat la clubul nautic din Mallorca, sâmbăta trecută, când nepotul lui Grace Kelly a participat la o regată din postura de skipper al echipajului bărcii Malizia.

Tânărul de 29 de ani, care, din luna februarie, este tatăl unui băiețel botezat Stefano, a arătat foarte chipeș în echipamentul lui de cursă, negru și oarecum futuristic.

Pierre și Beatrice Borromeo sunt căsătoriți de doi ani

Înainte să participe la cursa de iahturi, Pierre a apărut într-o ținută lejeră marină, în timp ce soția lui a purtat o rochie lungă, într-o nuanță vribrantă de portocaliu.

Altfel, ce-ar mai fi de comentat? Cei trei fii ai Prințesei Caroline cu regretatul ei soț, Stefano Casiraghi, sunt, cu siguranță, foarte reușiți. Andrea, Charlotte și Pierre sunt unul mai frumos decât altul.

Foto: Splash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA