Floral princess! Ce ținută reușită a avut Kate Middleton la Wimbledon!

Suntem la un pas să credem că cineva a dat iama în garderoba Ducesei de Cambridge și și-a făcut de cap. De ce spunem asta? Ei bine, în primul rând, pentru că soția lui William nu-și mai reciclează ținutele vechi, prin urmare toate aparițiile recente ale ei au suflu fresh. În al doilea rând, pentru că toate cele pe care le-a purtat în ultimele săptămâni sunt cu adevărat inspirate, cool și-n concordanță cu tendințele fashion. Nu credeți? Iată cum s-a prezentat la Wimbledon!

Ducesa de Cambridge a strălucit, duminică, la Wimbledon! Ea a ales pentru această ocazie o rochie care prezenta un imprimeu floral, foarte cool și vivace. Rochia a fost semnată de unul dintre designerii ei favoriți, respectiv Catherine Walker, și i-a venit ca turnată. Ba mai mult, am îndrăzni să spunem că a scos-o din coțul de anonimat în care intrase acum câteva luni, pe când o vedeam purtând veșnicile ținute reciclate.

În plus, sesizăm și o oareșcare schimbare la nivel de accesorizare. De data aceasta, Kate a purtat o fundiță mov cu negru, în culorile specifice ale acestui eveniment sportiv, dar și o pereche de cercei cu un design inedit. Make-up-ul a fost așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, realizat cu mânuța sa, și impecabil. Nouă ne-a plăcut apariția sa, vouă?

Și, desigur, soțul său a fost la fel de bine îmbrăcat, accesorizând un sacou gri la o pereche de pantaloni gri pretrol. Nelipsiți din peisaj au fost ochelarii de soare, pentru care și Kate a optat, și care i-a ajutat să dea o notă cool ținutelor lor, dar și să urmărească nestingheriți meciul de tenis dintre Roger Federer și Marin Cilic.

Iată o galerie foto cu cele întâmplate la Wimbledon!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA