Fosta amantă a Regelui Juan Carlos iese la rampă cu dezvăluiri incendiare

8 noiembrie, 2022

Casa Regală spaniolă este vizată de un nou scandal, stârnit de noua serie de dezvăluiri făcută de Corinna Larsen sub formă de podcast.

Regele Juan Carlos şi prinţesa germană  Corinna Sayn Wittgenstein jpeg

Femeia de afaceri Corinna Larsen (57) face publice noi detalii picante despre relația sa cu fostul monarh Juan Carlos în cadrul unui podcast. Ea a lansat primele două episoade în plină bătălie judiciară cu fostul rege, la Londra.

În interviul filmat, nemțoaica dezvăluie detalii atât despre relația care a existat între ea și Regele Spaniei, cât și despre o latură întunecată a monarhului, pe care îl descrie a fi complet "nemilos".

Dincolo de o bună mișcare de marketing a fostei prințese de Sayn-Wittgenstein-Sayn, presa spaniolă crede că este vorba de o răzbunare personală, o răzbunare în 8 episoade în care jurnaliștii Tom Wright și Bradley Hope au ajutat-o pe Corinna să povestească versiunea ei, de la cum a început relația lor, la controversata vânătoare de elefanți și până la cum au ajuns în instanțele din Marea Britanie.

În primul episod al podcast-ului, Corinna Larsen povestește în detaliu cum a fost prima ei întâlnire cu Juan Carlos, când era profund îndrăgostită și credea că sentimentul este reciproc. La vremea aceea, el avea 66 de ani, iar ea încă nu împlinise 40 de ani. Întâlnirea lor a avut loc la moșia La Garganta a Ducelui de Westminster, din sudul Spaniei, când amândoi au participat la o partidă de vânătoare. Pe seară, Corinna - care era căsătorită, dar despărțită de cel de-al doilea soț al ei, prințul Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn la acea vreme - spune că l-a impresionat pe rege încălcând protocolul regal și părăsind masa înainte ca acesta să termine de mâncat.

Fascinat de personalitatea ei, regele ar fi căutat-o insistent: "Mă suna și de zece ori pe zi. Îmi trimitea sute de scrisori. Mi-era tot mai clar că nu ducea doar o viață dublă, ci cvintuplă", spune ea despre regele care își spunea Mr. Sumer, un acronim pentru 'Su Majestad el Rey'/Majestatea Sa Regele.

În anul următor, femeia de afaceri s-a despărțit de soțul ei și spune că aventura cu regele a devenit tot mai intensă pe măsură ce anii au trecut.

Noua serie de podcasturi a Corinei va aborda și implicarea ei în ancheta de spălare de bani a lui Juan Carlos în Elveția și Spania.

În urma despărțirii lor, Corinna susține că fostul monarh a hărțuit-o pentru a-i returna 65 de milioane de euro pe care acesta i le-a transferat în contul ei bancar în 2012. Această sumă a fost un aspect-cheie al procesului de corupție intentat împotriva fostului rege, care a dus la fuga acestuia în Abu Dhabi în 2020. El a fugit după ce procurorii elvețieni au deschis o anchetă privind conturile bancare pe care Juan Carlos le-ar fi deținut în paradisuri fiscale.

Din păcate, aceste dezvăluiri vin la puțin timp după momentul aniversar al Reginei Sofia, care a suferit o viață întreagă din cauza infidelităților soțului ei.Recente pe Ok! Magazine

camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg