Fostele iubite ale Prinţului Harry, prezente la nunta regală. Cum au apărut acestea?

19 mai, 2018
foste iubite harry jpeg

Înainte cu luni bune de nunta regală, au apărut zvonuri potrivit cărora Prinţul Harry şi-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, în ziua nunţii, zvonurile s-au adeverit. Atât prima lui iubire, Chelsy Davy, cât şi cea mai recentă iubită a sa, Cressida Bonas, au fost prezente în ziua în care Harry i-a jurat iubire veşnică fostei actriţe, Meghan Markle.

Chelsy Davy

Acompaniată de prieteni

Foarte bindispusă

Cea care a sosit prima la ceremonia religioasă a fost Chelsy Davy, cu care Harry a păstrat o relaţie de prietenie, având în vedere că şi familiile lor sunt într-o relaţie foarte bună. Chelsy (32), originală din Zimbabwe, a sosit înconjurată de prieteni, cu zâmbetul pe buze, pesemne evenimentul chiar a bucurat-o. Pentru această ocazie, Chelsy a îmbrăcat o rochie blue navy, la care a potrivit o pălărie de tip fascinator, în aceeaşi nuanţă. Harry şi Chelsy s-au iubit on-off, timp de şapte ani, din 2002 până în 2009.

Cressida Bonas

O ţinută veselă

A venit cu actualul ei iubit

Şi Cressida Bonas, actriţă şi fotomodel, a răspuns pozitiv la invitaţia lui Harry de a i se alătura în ziua cea mare. Cei doi s-au despărţit în 2014, cu doar doi ani înainte ca Harry s-o cunoască pe aleasa inimii sale, Meghan Markle. La nuntă, Cressida a venit însoţită de actualul ei iubit, demonstrând că şi viaţa ei amoroasă este împlinită. Ea a ales să îmbrace o rochie colorată, cu un pattern vesel, la care a potrivit o pălărie nude, foarte discretă.

Ce spuneţi? A fost o mişcare buna ca Harry să-şi invite la nunta cu Meghan fostele iubite?Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg